Advies airco - Wasco

Onze airco-adviseurs staan voor je klaar

Vaak heb je meer nodig dan alleen het product. Bij Wasco vinden we het belangrijk dat we, als jouw groothandel in airco, het totaalpakket bieden. Advies is daar natuurlijk een belangrijk onderdeel van. 

Onze vestigingsmedewerkers hebben allemaal veel kennis in huis. Zij kunnen je altijd helpen met de vragen die je hebt over producten, met advies dat je nodig hebt en met informatie over de diensten die we beiden. Met meer dan 30 vestigingen in het land zijn wij altijd in de buurt. Kom gerust langs, we helpen je graag. 

Daarnaast heeft Wasco een aantal koeltechnisch adviseurs in dienst. Zij kunnen je helpen met de grote, ingewikkelde vraagstukken en helpen je bij je projecten. Daarnaast geven zij trainingen en opleidingen, want met hun jarenlange (praktijk)ervaring is er geen probleem dat zij niet op kunnen lossen. 

Digitaal kunnen we ook al veel voor je betekenen. Wij hebben verschillende aanvraagformulieren online staan, bijvoorbeeld om een offerte aan te vragen. Zo geef je ons snel de informatie die we nodig hebben en kunnen we jou zo goed en zo snel mogelijk helpen. Wat kunnen we voor jou doen?

 

Wasco vestiging

                                      Vestigingen                                                     Afdeling koeltechniek

                                       Vestigingen                                                         Afdeling koeltechniek