Comfort Line kranen - Wasco

Kranen van Comfort Line

Het assortiment Clever-kranen van Comfort Line bestaat uit kranen voor iedere ruimte waar het nodig is. Keukenkranen, fonteinkranen, badthermostaten en meer, het zit allemaal in het assortiment. Zo voorzie jij je klant in iedere waterbehoefte.

Alle kranen van Comfort Line zijn voorzien van keramische schijven voor een lange levensduur. Daarnaast beschikken ze over een hoogwaardige technologie voor energiebesparing en verhoogde veiligheid. Verschillende kranen voor in de badkamer en keuken hebben bijvoorbeeld een cool start of cool touch-functie. Met cool start geeft de kraan in startpositie altijd koud water. Daarmee slaat de cv-ketel niet onnodig aan. Could touch zorgt ervoor dat de buitenkant van de kraan niet te heet wordt.

De Clever-kranen van Comfort Line zijn uitgerust met A-merk perlatoren. Dit zorgt voor een reductie tot wel 50% van het waterverbruik ten opzichte van een standaardkraan.

Om te verduidelijken welke kenmerken de kranen hebben, zijn er icoontjes geplaatst. Wil je weten wat de icoontjes betekenen? Op de pagina met kraan-iconen vind je ze allemaal terug.

De kranen zijn verdeeld in verschillende categorieën, zodat jij makkelijk je keukenkranen, fonteinkranen, wastafelkranen en meer kunt vinden.

bad- en douchethermostaat

Bad- en douchethermostaten

Comfort Line bad- en douchethermostaten
Inbouw doucheset

Inbouw douchesets

Comfort Line inbouw douchesets