Wasco versterkt - Wasco

Selecteer je taal: Nederlands | Engels

Met Wasco bereik je meer in 2022!

Beste partner,

Wasco neemt marketing erg serieus. Samen met jou als partner kunnen we elke klant, van groot naar klein, bereiken. We segmenteren en passen onze boodschap daarop aan en richten ons op kennis en klantgerichtheid. Dit vertalen we naar vier hoofdthema’s en gave acties. En zeker nu we elkaar vaak alleen op beeld kunnen treffen, maken we samen het positieve verschil met gerichte aandacht.

Ik wens ons samen goede zaken.

Jan Bijnen
Directeur Inkoop & Marketing   

Bekijk alle marketingmogelijkheden

WASCO VERSTERKT    50+2 JAAR    WEBSITE    DIGITAAL    PRINT    LOKAAL    ACTIES    SAMENWERKING    CONTACT

Marketingmogelijkheden 2022

Er zijn steeds meer manieren om met elkaar te communiceren. Ook bij Wasco. Zo hebben we op de website, in onze printuitingen, maar ook lokaal verschillende mogelijkheden om jouw merk onder de aandacht te brengen. Wij kijken bij Wasco goed naar wat de beste manier van communiceren met jouw klant is, zowel online als offline.

En er is heel veel mogelijk. We nemen je hier graag in mee.

Welk verhaal willen we overbrengen?

Dát is waar Wasco mee aan de slag gaat. Daar geven we letterlijk en figuurlijk inhoud aan door middel van verschillende thema’s.

De thema’s verspreiden we over het jaar om ieder thema maximale focus en exposure te kunnen geven. De thema’s staan in het kader van kennis delen.

Bekijk de thema's

Samen kennis delen

 Wasco heeft veel kennis en die delen we maar al te graag met onze klanten. En daar kan jouw kennis ook onderdeel van zijn.

Neem contact op met je contactpersoon binnen Wasco en kijk hoe jij kunt meeliften op de marketingthema’s van Wasco.

Waarom Wasco?

 Rechtstreeks in contact | Kom direct in contact met jouw klant. Online en/of offline.
Hoge klantwaarde | Bereik klanten die daadwerkelijk interesse hebben.
 Alles is mogelijk! | Van campagnematige tot structurele samenwerkingen.

Vragen? Laat het ons weten!

Wij kijken bij Wasco goed naar wat de beste manier van communiceren met jouw klant is, zowel online als offline. We nemen je hier graag in mee. En er is heel veel mogelijk. Zoveel mogelijkheden met marketing en zoveel marktontwikkelingen in het verschiet. Zijn jouw producten bijvoorbeeld een betere keuze voor duurzaam bouwen en installeren? Of wil jij de installateur net even op een andere wijze benaderen? Daag ons uit! Wasco denkt graag met je mee. 

Wasco 50+2 jaar
Het eerste event heeft weer plaats mogen vinden. Wasco’s James Bond VIP-avond (1 oktober 2021) was een groot succes! En we feesten in 2022 nog even door en zetten graag iedereen in het zonnetje met feestelijke acties, een zonnige BBQ en de Wasco Experience.

Bekijk de jubileum activiteiten in 2022