Wasco versterkt - Wasco

Met Wasco bereik je meer!

Er zijn steeds meer manieren om met elkaar te communiceren. Ook bij Wasco. Zo hebben we op de website, in onze printuitingen, maar ook lokaal verschillende mogelijkheden om jouw merk onder de aandacht te brengen.

Waarom Wasco?

Rechtstreeks in contact
Kom direct in contact met jouw klant. Online en/of offline.
Hoge klantwaarde
Bereik klanten die daadwerkelijk interesse hebben.
Alles is mogelijk!
Van campagnematige tot structurele samenwerkingen.

WASCO VERSTERKT    50 JAAR    WEBSITE    DIGITAAL    PRINT    LOKAAL    ACTIES    SAMENWERKING    CONTACT

Marketingmogelijkheden 2020

Wij kijken bij Wasco goed naar wat de beste manier van communiceren met jouw klant is, zowel online als offline. En er is heel veel mogelijk. Want naast de standaard mogelijkheden, vieren we dit jaar feest en dat brengt extra marketingmogelijkheden met zich mee. We nemen je hier graag in mee. 

Wasco viert feest
Wasco viert feest Het is bijna zover… Wasco bestaat in 2020 al weer 50 jaar! En dat vieren wij het hele jaar door met veel verschillende mogelijkheden om jouw merk nog extra onder de aandacht te brengen. Aan iedereen is gedacht, van kantoorpersoneel tot de installateur.

Alle feestactiviteiten op een rij

Zichtbaar op wasco.nl
Zichtbaar op wasco.nl De website van Wasco heeft bijna 75.000 unieke bezoekers per maand en is voortdurend in ontwikkeling. Dat geeft meer mogelijkheden om jouw merk onder de aandacht te brengen. Maar ook een product uit te lichten of een banner plaatsen, behoort tot de mogelijkheden.

Mogelijkheden op wasco.nl

Digitale mogelijkheden
Digitale mogelijkheden Jouw doelgroep zit natuurlijk ook online. Ook onze fans zijn elke dag online. Via social media, nieuwsbrieven en andere digitale mogelijkheden kom je rechtstreeks in contact met onze klanten. Zo hebben we al >10.000 abonnees voor onze nieuwsbrief.

Bekijk de digitale mogelijkheden

Printuitingen
Printuitingen Met de sterke opkomst van diverse digitale communicatiemiddelen wordt offline marketing snel vergeten. Een mix van deze twee zorgt daarentegen voor optimaal bereik. Zo bereik je met een advertentie is ons magazine Koppeling al meer dan 14.000 mensen.

Adverteren in printuitingen

Lokale zichtbaarheid
Lokale zichtbaarheid Wij hebben 34 vestigingen, stuk voor stuk clubhuizen voor onze klanten en de perfecte plek om je merk te laten zien. Word bijvoorbeeld onderdeel van hun koffiemomentje of kom direct in contact met onze klanten door middel van een event.

Mogelijkheden op de vestigingen

Acties
Acties De Wasco Deals zijn de bekende acties van Wasco. Hierin staan alle producten die in een bepaalde periode in de aanbieding zijn. Daarnaast hebben we speciaal voor loyale klanten een uniek spaarprogramma. Maar ook actie op maat, behoort tot de mogelijkheden.

Bekijk de acties

Alles is mogelijk
Alles is mogelijk Bij Wasco is er nog veel meer mogelijk om aandacht te geven aan je merk. Samen kijken we naar jouw behoeften en hoe we ervoor kunnen zorgen dat we tot de beste uiting komen. Heb jij bijvoorbeeld onze koektrommel al gezien?

Daag ons uit!

Vragen?
Vragen? Wij kijken bij Wasco goed naar wat de beste manier van communiceren met jouw klant is, zowel online als offline. We nemen je hier graag in mee. En er is heel veel mogelijk. Welke mogelijkheden zijn voor jou interessant? Wasco helpt je graag op weg.

Neem contact op!

Samen klaar voor de toekomst

De installateur van 50 jaar geleden is er vandaag de dag nog steeds. Maar de wereld om ons heen is veranderd. We gaan anders om met energie, houden van comfort en gemak en zijn overal en altijd met elkaar verbonden. Samen met jou helpen wij hen de juiste richting te kiezen. Weten wat jij kan doen om jouw klanten te bereiken?

Wasco helpt je graag op weg