Wasco versterkt - Wasco

Met Wasco bereik je meer!

Er zijn steeds meer manieren om met elkaar te communiceren. Ook bij Wasco. Zo hebben we op de website, in onze printuitingen, maar ook lokaal verschillende mogelijkheden om jouw merk onder de aandacht te brengen.

Waarom Wasco?

Rechtstreeks in contact
Kom direct in contact met jouw klant. Online en/of offline.
Hoge klantwaarde
Bereik klanten die daadwerkelijk interesse hebben.
Alles is mogelijk!
Van campagnematige tot structurele samenwerkingen.

WASCO VERSTERKT    50 JAAR    WEBSITE    DIGITAAL    PRINT    LOKAAL    ACTIES    SAMENWERKING    CONTACT

Wasco bestaat 50 jaar!

Het is bijna zover… Wasco bestaat in 2020 al weer 50 jaar! En dat vieren wij samen met jou. Bekijk alle leuke acties met verschillende mogelijkheden om jouw merk onder de aandacht te brengen.

Bekijk alle campagnes

Samen klaar voor de toekomst

De installateur van 50 jaar geleden is er vandaag de dag nog steeds. Maar de wereld om ons heen is veranderd. We gaan anders om met energie, houden van comfort en gemak en zijn overal en altijd met elkaar verbonden. Samen met jou helpen wij hen de juiste richting te kiezen. Weten wat jij kan doen om jouw klanten te bereiken?

Wasco helpt je graag op weg
Alles is mogelijk. Daag ons uit!

Alles is mogelijk. Daag ons uit!

Bij Wasco is er nog veel meer mogelijk om aandacht te geven aan je merk. Samen kijken we naar jouw behoeften en hoe we ervoor kunnen zorgen dat we tot de beste uiting komen. Heb jij bijvoorbeeld onze koektrommel al gezien?

Vragen? Laat het ons weten!

Vragen? Laat het ons weten!

Wij kijken bij Wasco goed naar wat de beste manier van communiceren met jouw klant is, zowel online als offline. We nemen je hier graag in mee.