Wasco versterkt - Wasco

Selecteer je taal: Nederlands | Engels

Hoe breng jij jouw merk onder de aandacht?

Wasco Versterkt

Bekijk de mogelijkheden

Met Wasco bereik je meer in 2024!

Beste partner,

Ook in 2024 bieden we een marketingpakket met heel veel mogelijkheden. Dit hebben we verpakt in deze digitale brochure met marketingmogelijkheden. We hebben bij Wasco een bereik van 20.000 kopende klanten. Met onze marketingoplossingen kun je dus heel wat meters maken!

Namens Wasco wens ik je hele goede zaken.

Xander Hagens
Commercieel Directeur

 Nieuwe indeling van Wasco Versterkt. Bekijk de marketingbrochure >

Marketingmogelijkheden

Wasco biedt meerdere manieren om jouw doelgroep te bereiken. Zo hebben we op de website, in onze printuitingen, maar ook op onze vestigingen zijn er verschillende mogelijkheden om jouw merk onder de aandacht te brengen. Wij kijken bij Wasco goed naar wat de beste manier van communiceren met onze gezamenlijke klant, zowel online als offline. Zo blijven ze altijd up-to-date over al het nieuws rond jouw merk en producten.

Mogelijkheden 2024

Samen kennis delen

Wasco heeft veel kennis en die delen we maar al te graag met onze klanten. Samen kunnen we die kennis verbreden en daarmee aandacht vestigen
op jouw producten.

Er is heel veel mogelijk. We nemen je hier graag in mee.

Marketingthema's

Waarom Wasco?

 Rechtstreeks in contact
Kom direct in contact met jouw klant. Online en offline.

Hoge klantwaarde
Bereik klanten die jouw producten daadwerkelijk goed kunnen gebruiken.

Maatwerk mogelijkheden
Van campagnematige tot structurele samenwerkingen.

Alles is mogelijk. Daag ons uit!

Een nieuw product lanceren of je merkbekendheid verder uitbouwen? Naast alle bestaande marketingmogelijkheden binnen Wasco, is er natuurlijk nog veel meer mogelijk. Spaaracties, testpanels en zelfs koektrommels; bij Wasco kan het allemaal! Samen kijken we naar de vraag en hoe we deze het beste kunnen invullen.

Wil jij jouw producten en kennis ook delen met onze installateurs? Of wil jij weten hoe jij kunt meeliften op de marketingthema’s van Wasco? Neem dan contact op met jouw contactpersoon bij Wasco of stuur een mail naar adverteren@wasco.nl. Dan bespreken we samen de mogelijkheden en geven jouw merk de aandacht die het verdient!

Bekijk alle mogelijkheden >