Diensten airco - Wasco

Wasco adviseert van ontwerp tot en met oplevering

Wasco is als groothandel in airco uniek, want wij bieden je meer dan alleen een product. Wij zijn er voor je tijdens je volledige project, van ontwerp tot en met oplevering. Hieronder lees je alles over de diensten die wij je kunnen leveren. Voor al deze diensten en al je vragen kun je terecht bij onze vestigingen.

Vestigingen

Projectadvies

Soms loop je bij een project tegen een probleem aan waar je in je eentje niet uitkomt. Dan kun je natuurlijk bij Wasco terecht. Wij bekijken samen met jou de situatie en bespreken met jou de wensen. Aan de hand daarvan kijken we hoe het project het beste aangepakt kan worden en brengen we een passen advies uit. 

Projectontwerp

Onze specialisten zijn van alle markten thuis. Zo kunnen zij bijvoorbeeld de tekeningen maken voor jouw project. Zo weet jij precies welke installatie waar komt, wat hiervoor aangesloten moet worden en wat je nodig hebt tijden je project. 

Productadvies

Wij kennen de producten die we verkopen door en door. Daardoor adviseren wij je graag welke producten je het beste kunt gebruiken, wat de voor- en nadelen zijn en hoe alles werkt. Zo ben jij altijd verzekerd van het best passende product. 

Producttraining

Wij bieden verschillende producttrainingen aan onze klanten. Deze kunnen draaien om bijvoorbeeld gereedschap, meetapparatuur of airconditioning apparatuur. De trainingen zijn bedoeld voor onze klanten in alle functies; of je nu monteur bent of inkoper. Je bent altijd welkom!

Inbedrijfstelling

Wasco verzorgt graag de inbedrijfstelling van je apparaat. Dit moet gebeuren door iemand die F-gassen gecertificeerd is. Onze medewerkers zijn gecertificeerd en voeren dit daarom graag voor je uit. Wil je hier gebruik van maken? Vul dan ons formulier voor een opdracht voor inbedrijfstelling in.