Wasco levert, waar en wanneer jij maar wilt - Wasco

Wasco levert, waar en wanneer jij maar wilt

Een groothandel met een breed assortiment en veel opties om je producten geleverd te krijgen; dat is Wasco. Wij vinden het belangrijk dat jij je producten geleverd krijgt op de plek waar jij het geleverd wilt hebben en op het tijdstip naar jouw keuze.

Wij vinden het daarnaast ook belangrijk dat jouw artikelen zonder schade aankomen. Daarom zorgt Wasco ervoor dat de leveringen zo worden gedaan dat niks kapot gaat. Daarvoor hebben we bijvoorbeeld de volumebox bedacht.

Als wij het hebben over leveren wanneer jij het wilt, dan bedoelen we ook echt wanneer jij het wilt. Zelfs als jij je spullen het liefst ’s nachts wilt hebben. Wasco doet daarom aan nachtdistributie. Zo staan jouw spullen al klaar in je bus als je ’s morgens begint aan je werkdag.

Hieronder kun je meer lezen over onze verschillende leveringsopties.

60 minuten bezorgservice

Bezig met een klus en kom je erachter dat je een product mist? Niet getreurd, daarvoor hebben we de 60 minuten bezorgservice. Binnen een uur brengen wij de onderdelen die we bij de vestiging op voorraad hebben bij jou op locatie.

Zo werkt het

Bouwlogistiek

Wij plannen met jou graag waar en wanneer jouw bestelling op de bouwlocatie geleverd moet worden. Zo ontvang jij de bij Wasco bestelde producten op het juiste moment op de juiste plek. Dat zorgt ervoor dat jouw bouwproces een stuk soepeler verloopt.

Meer over bouwlogistiek

Volumebox

In een kunststof box leveren wij jou alle handzame materialen die je nodig hebt. Hiermee zorgen we ervoor dat er geen transportschade meer voorkomt, maar we zorgen ook voor een vermindering van afval. Doordat we je spullen leveren in de Wasco volumebox, worden niet-noodzakelijk plastic en kartonnen verpakkingen zoveel mogelijk verwijderd.

Bekijk meer

Nachtdistributie

’s Nachts leveren wij ook onze producten. We bevoorraden onze vestigingen zodat jij niet misgrijpt en we leveren rechtstreeks in jouw bus. Of op een andere, door jou te kiezen, afsluitbare locatie. Wij kijken graag met jou wat er mogelijk is.

Lees meer over Wasco nachtdistributie

Biral Snel Service

Snel een vervangende pomp nodig? Wasco helpt je verder en levert razendsnel Biral-pompen op de plek waar jij het nodig hebt. Dit kunnen wij zowel tijdens kantooruren als daarbuiten voor je regelen. Met onze Biral Snel Service zorgen we ervoor dat je probleem snel wordt opgelost.

Lees meer over de Biral Snel Service