Wasco Bouwlogistiek - Wasco

Wasco Bouwlogistiek

Slechte logistiek leidt tot vertraging en stagnatie op de bouwplaats. Bouwlogistiek is de dienst van Wasco die dit voorkomt. Samen met jou plannen we exact waar en wanneer de bestelling op de bouwlocatie geleverd moet worden.

De bestelde goederen worden op het juiste moment afgeleverd op de juiste etage en in de juiste ruimte op locatie. Dit betekent voor jou een verhoging van de efficiëntie in jouw bouwproces en daarmee een hoger rendement.

Hoe werkt het?

Samen met jou gaan we voorafgaand aan een project (d.m.v. een schouwing) de situatie in kaart brengen. We kijken dan onder andere naar de infrastructuur en de meest efficiënte manier van aanleveren.

In ons distributiecentrum sorteren wij de juiste installatiematerialen die voor een dag of weekproductie nodig zijn. Onze gediplomeerde chauffeurs zorgen ter plaatse voor de voorbereiding op de installatie, zodat de installateur zo min mogelijk vertraging oploopt en kan doen waar hij goed in is.

20% efficiënter door Wasco Bouwlogistiek

Rolcontainer / Volumebox
Het materiaal wordt per woning en/of ruimte verpakt in een rolcontainer of volumebox. Deze worden duidelijk gemarkeerd, zodat je exact weet naar welke ruimte het moet. Zo heb je het juiste installatiemateriaal bij de hand en kun je de ruimte in 1x afmaken. Je hoeft dus niet meerdere malen heen en weer te lopen om de juiste materialen op te halen.

Bouwlogistiek met een volumebox is alleen mogelijk in combinatie met prefab.

 

Wasco Bouwlogistiek   Wasco Bouwlogistiek

Afval retour
Onder bouwlogistiek valt niet alleen de levering. In overleg is het ook mogelijk om de emballage en het verpakkingsmateriaal mee terug te laten nemen, zodat uw bouwplaats schoon, veilig en overzichtelijk blijft. De rolcontainer of volumebox wordt bij de eerst volgende levering weer opgehaald.

Geen voorraden op de bouw, waardoor schade of diefstal wordt voorkomen.

50% tijdswinst door slimme logistiek

Wasco’s bouwlogistiek bewijst zichzelf opnieuw. In een mooi project behaalde onze klant maar liefst 50% tijdswinst doormiddel van het inzetten van slimme bouwlogistiek, prefab en volumeboxen.

Bekijk het project

Voordelen bouwlogistiek

  • Hogere leverbetrouwbaarheid
  • Verminderen faalkosten
  • Minder logistieke transportbewegingen
  • Minder logistieke wachturen
  • Hogere arbeidsproductiviteit
  • Afname CO2 uitstoot
  • Minder afval
  • Hogere beladingsgraad
  • Gezonder en veiliger
  • Minder omgevingsoverlast

Meer weten?

Onze vertegenwoordiger kijkt graag samen met jou hoe wij kunnen helpen je processen te optimaliseren.

Afspraak maken