Vasco designradiatoren aluminium - Wasco

Vasco aluminium design radiatoren

Een aluminiumradiator bespaart heel wat energie. Hij brengt elke ruimte snel op temperatuur met tot vijfmaal minder waterinhoud. Hij werkt uitstekend op lage temperatuursystemen zoals zonneboilers en condensatieketels. Ook inzake duurzaamheid scoort hij optimaal, want aluminium is 100% recycleerbaar en eindeloos te hergebruiken, mét behoud van z’n specifieke eigenschappen. Aluminium is bijzonder praktisch. Het is driemaal lichter dan staal. Vasco aluminiumradiatoren kunnen daardoor probleemloos aan elke wand bevestigd worden, vragen een minimum aan ruimte en zijn eenvoudig te installeren. Aluminium is bovendien roestvrij.

Vasco Oni collectie

Flinterdun, heerlijk warm en een streling voor het oog. De nieuwe Vasco Oni verlegt de grenzen van radiatordesign. In de ultradunne aluminium voorplaat met optionele handdoekuitsparingen zit een koperen verwarmingsbuis verwerkt met minieme waterinhoud. Daardoor is deze ‘zwevende’ vlakke radiator niet alleen prachtig om naar te kijken, maar ook uiterst efficiënt en energiezuinig. Ideaal in combinatie met lage temperatuursystemen.

Vasco Oni collectie

Vasco Alu-Zen collectie

Uw interieur moet elegantie en rust uitstralen? Dan vormt de geraffineerde Alu-Zen de perfecte bekroning. Zijn verfijnde karakter dankt hij aan het lichte materiaal aluminium, de afgeronde zijprofielen en de discrete verticale groeven. Het lijkt wel of de handdoekbeugels rond de radiator zweven, een intrigerend staaltje design. Behaaglijke warmte was nog nooit zo aangenaam om naar te kijken.

Vasco Alu-Zen collectie

Vasco Beams collectie

Wat als u uw radiator telkens weer een ander, fris accent kon geven? Met de Beams blijft het niet bij dromen. De accessoires van deze aluminium designradiator zijn verkrijgbaar in allerlei vormen, in neutrale kleuren. In combinatie met het robuust volume van de balken bekomt u keer op keer een spannend contrast.

Vasco Beams collectie

Vasco Bryce collectie

U zoekt een radiator met een boeiend, authentiek design? Ontdek dan de architecturale Bryce Plus, geïnspireerd op de geërodeerde kalk- en zandsteenformaties van Bryce Canyon. Ook de verticale aluminiumprofielen van deze designradiator creëren verrassende lichtspelingen, anders vanuit elke positie in de ruimte. De Bryce Plus verenigt een krachtig volume met pure elegantie, een intrigerende combinatie die diverse prestigieuze awards opleverde.

Vasco Bryce collectie

Vasco Zaros collectie

Een strakke sierradiator die schittert in zijn eenvoud, dat is de Zaros ten voeten uit. Met zijn pure vormgeving, ontdaan van alle overbodigheden, voelt hij zich thuis in uiteenlopende interieurs en woonconcepten. Of u nu over veel of weinig wandoppervlakte beschikt, met de tijdloze Zaros kunt u alle kanten uit. Less is more, dat staat vast.

Vasco Zaros collectie

Vasco Canyon collectie

Uw radiatoren mogen opvallen, maar zonder uw interieur te overheersen? De ritmische look van de rijzige Canyon trekt de aandacht en blijft boeien. De ribben van deze stoere aluminiumradiator zijn wat breder dan die van de Bryce, wat een pure en krachtige uitstraling oplevert. Ook op vlak van warmteafgifte is de Canyon een echte krachtpatser. U mag best ongeduldig zijn, hij bereikt immers razendsnel de gewenste temperatuur.

Vasco Canyon collectie