Meest voorkomende storingen - Wasco

De meest voorkomende storingen

Om jou zo goed mogelijk bij te staan als er een storing optreedt, hebben de meest voorkomende storingen op een rijtje gezet met daarbij de mogelijke oorzaken en de oplossingen. Met deze informatie kun jij deze storingen zo snel mogelijk oplossen voor je klant.

Airco-storingen

Een airco wordt gebruikt voor het koelen en voor het verwarmen van een ruimte. We hebben de storingen die tijdens het warmbedrijf van een airco kunnen voorkomen op een rijtje gezet.

Airco-storingen

Cv-storingen

Zeker in het stookseizoen moeten storingen in cv-ketels zo snel mogelijk opgelost worden. De op de volgende pagina genoemde storingen komen het meest voor. Zo heb jij altijd een overzicht waar je veel storingen snel mee op kunt lossen.

Cv-storingen

Warmtepompstoringen

Ondanks dat er veel verschillende soorten warmtepompen zijn, zijn er een aantal storingen die in de verschillende types voorkomen. Deze hebben wij toegelicht met een mogelijke oorzaak en de mogelijke oplossing.

Warmtepompstoringen

Storing niet gevonden?

Wordt de storing waar jij tegenaan loopt niet vermeld op bovenstaande pagina’s? Kijk dan eens in onze storingscodezoeker. Daarin vind je voor veel storingscodes de oplossing en de juiste producten die je erbij nodig hebt.

Storingscodezoeker