Wasco is de groothandel voor duurzaamheid - Wasco

Wasco – jouw groothandel in duurzaam

Wasco is jouw totaalleverancier voor de installatie en realisatie van alles met betrekking tot duurzaamheid. Al jaar en dag houdt Wasco zich bezig met duurzame oplossingen voor de installatie van ketels, pompen en alles dat met de energietransitie te maken heeft. Wij hebben door deze jaren aan ervaring een uitgebreid assortiment opgebouwd. Van warmtepompen en WTW tot vloerverwarming en complete zonnesystemen.

Wasco heeft dus veel kennis opgedaan op het gebied van duurzaamheid en wij kunnen je daar goed over adviseren. Onze afdeling Techniek staat voor je klaar met advies over maatwerk, installatieontwerpen en gasloos wonen. Ook kunnen ze gecertificeerde berekeningen maken voor bodemgebonden warmtepompsystemen.  

Naast het bieden van advies, hebben we ook een aantal diensten voor je. Met onze service bouwlogistiek bepalen we samen met jou de beste aanlevering van de juiste producten op de juiste plaats. Of breng een bezoek aan het Wasco Energie Centrum. Dit is ons kennis- en ervaringscentrum voor duurzame systemen. Bekijk hier de nieuwste duurzame technologische toepassingen van verschillende fabrikanten. 

De ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid volgen zich met een rap tempo op. Om op de hoogte te blijven is het essentieel om opleidingen te blijven volgen. Met ons WasCollege bieden we verschillende opleidingen aan die betrekking hebben tot duurzaamheid en de energietransitie zodat je met gerust hart de toekomst aankan. 

Assortiment

Wasco is de totaalleverancier voor duurzame energiesystemen. Met ons brede assortiment bieden wij voor elk duurzame project de juiste oplossing.

Bekijk ons assortiment

Persoonlijk advies

Onze adviseurs Rob en Wouter van de afdeling Techniek helpen je graag met maatwerk, installatieontwerpen, gestandaardiseerde energiepakketten, gecertificeerde berekeningen en meer. Ook kan je bij onze adviseurs terecht met vragen over subsidiemogelijkheden en nieuwe oplossingen voor gasloos wonen.

Laat je adviseren

Diensten

Wij bieden een aantal diensten met betrekking tot duurzaamheid. Verschillende slimme logistieke oplossingen verminderen onder andere transportbewegingen. Ook werken we met prefab-materialen die bijdragen aan de circulaire bouweconomie. We staan voor je klaar van de ontwerpfase tot de oplevering.

Bekijk onze diensten

WasCollege

Ons WasCollege biedt interessante en actuele opleidingen die je klaarstomen voor de toekomst van woningbouw en installatie. Bezoek ook ons Wasco Energie Centrum om de nieuwste installaties in levende lijve te zien.

Onze opleidingen