Toekomstbestendige renovatie - Wasco

Renoveren: de energiezuinige make-over

De mogelijkheden zijn oneindig en de ontwikkelingen in verduurzaming gaan razendsnel. Welke oplossingen, tools en producten heb je als installateur nodig om woningen veilig, vlot en succesvol energiezuiniger en milieuvriendelijker te maken? Wat is de beste keus als het gaat om waterstromen? Welke keuzes maak je wanneer je je bezighoudt met luchtstromen of wanneer je klimaatstromen optimaal wil inregelen? Maak het jezelf eenvoudiger!

 

Ik wil meer weten over:

WATERSTROMEN
LUCHTSTROMEN
KLIMAATSTROMEN

Watergebruik, ventilatie & verwarming

Waterdichte oplossingen

Waterstromen

Sanitair gaat verder dan meubilair. Water besparen en waterstromen managen is meer dan een slimme kraan. De kwaliteit van drinkwaterinstallaties is uiterst belangrijk voor de volksgezondheid. En in de toekomst wordt drinkwater alsmaar schaarser. Welke maatregelen kun je als installateur nemen bij renovatie en welke uitdagingen kun je bij bestaande woningen ondervinden?

MEER WETEN?

Luchtstromen

Comfort en energiebesparende maatregelen lijken tegenstrijdig maar hebben één ding gemeen: beide hebben invloed op de luchtstromen in een woning. Bestaande woningen worden steeds beter geïsoleerd. Slechte ventilatie zorgt voor gezondheidsproblemen, vocht en schimmel. Hoe zorg je met behulp van renovatie voor een continue schone lucht in de woningen van de toekomst?

MEER WETEN?

Zuivere koek


Hartverwarmend zuinig

Klimaatstromen

De wijze waarop woningen worden verwarmd verandert. Er komen steeds meer (energiezuinige) oplossingen op basis van alternatieve bronnen. Verduurzamen heeft invloed op de klimaatstromen in een woning. Bestaande woningen toekomstbestendig maken kan flinke uitdagingen opleveren. Waar let je op bij renovatie? Hoe zorg je als installateur voor een hartverwarmend klimaat nieuwe stijl?

MEER WETEN?