merken airco - Wasco

De duurzame airco-merken die Wasco levert

Wasco levert kwaliteit. Daarom hebben wij als airco-groothandel merken in ons assortiment waarvan wij weten dat ze kwalitatief sterke producten maken, die ook nog eens duurzaam zijn. We laten je daarom graag kennismaken met de producten van Haier en Daikin. 

Haier

Haier is een pionier op het gebied van energiebesparing. Met haar airco’s creëert het bedrijf een zo natuurlijk mogelijke leefomgeving. Haier staat bekend om haar betrouwbare, kwalitatief goede en scherp geprijsde airconditioners. Het merk levert dus apparaten die Wasco graag aan je verkoopt. 

Daikin

Daikin heeft als missie om hoogwaardige en energiezuinige systemen te produceren. Met complete klimaatoplossingen creëren zij voor alle mensen en regio’s, overal ter wereld, een duurzaam binnenklimaat. Deze fabrikant van airconditioners past daarmee ook perfect bij wat Wasco uitstraalt als groothandel in airco’s. Wij leveren het complete airco split- en multisplitassortiment van Daikin uit voorraad. 

Ben je benieuwd naar de producten van deze twee airco-merken? Klik hieronder door naar de assortimenten van Haier en Daikin.