Wasco staat je bij tijdens storingen - Wasco

Wasco staat je bij tijdens storingen

Een storing wil jij zo snel als mogelijk oplossen bij je klant. Wasco staat daarom 24 uur per dag, 7 dagen per week voor je klaar als het gaat om storingen.

Dit geldt voor storingen in cv-ketels, maar ook in andere installaties. Met onze 24/7 storingsservice leveren wij op ieder gewenst moment de juiste onderdelen. Tijdens het stookseizoen breiden wij deze service ook uit, zodat jij altijd je klant kan helpen.

Weet je nog niet precies hoe je het probleem op kunt lossen of welk onderdeel je nodig hebt? Onze storingscodezoeker biedt dan uitkomst. Kies het merk, type toestel en selecteer de storingscode. De oplossing en benodigde onderdelen verschijnen vanzelf in je beeld.

Voor een vervangende pomp moet je ook bij Wasco zijn. Met onze Biral Snel Service is de kapotte pomp snel vervangen. Doordeweeks binnen 1 uur, buiten kantoortijden binnen 2 uur.

Bij iedere storing staat Wasco voor je klaar!

Wasco 24/7 storingsservice

Met onze storingsservice helpen we je iedere dag en op elk moment van de dag. Zo heb jij de problemen bij je klant snel opgelost. Op de pagina over de Wasco 24/7 storingsservice lees je hoe deze service werkt.

Lees meer over de Wasco 24/7 storingsservice

Biral Snel Service

Het oplossen van storingen gebeurt razendsnel met de Biral Snel Service. Doordeweeks levert Wasco binnen 1 uur een pomp op locatie. Hiermee bespaar je tijd en geld. Wil je weten hoe de Biral Snel Service werkt? Dat lees je op de pagina over deze service.

Lees meer over Biral Snel Service

Storingscodezoeker

Met onze storingscodezoeker helpen we je vlot de oplossing te vinden om een ketelstoring op te lossen. Zo staat jouw klant nooit in de kou.

 

Ga naar de storingscodezoeker

Onderdelenzoeker

Weet jij al om welke storing het gaat, maar moet je alleen nog het juiste onderdeel erbij zoeken? Gebruik dan onze onderdelenzoeker. Zo vind je makkelijk en snel het onderdeel dat je nodig hebt.

Ga naar de onderdelenzoeker

Beheer op afstand

Met beheer op afstand kun jij, zonder langs te gaan bij je klant, de cv-ketel monitoren. Zo kun jij op afstand zien of er onderhoud nodig is bij je klant, krijg je meteen door dat er storingen zijn en je kunt er storingen mee voorkomen.

Lees meer over beheer op afstand

60-minuten bezorgservice

Met de 60-minuten bezorgservice zorgen wij ervoor dat jij de producten die ontbreken om een storing op te lossen snel op locatie hebt.

Lees meer over de 60-minuten bezorgservice

Meer weten over storingen

De meest voorkomende storingen

Om jou zo goed mogelijk van informatie te voorzien, hebben we de meest voorkomende storingen van verschillende installaties op een rijtje gezet.

Meest voorkomende storingen

Opleiding: Gestructureerd Storing Zoeken in Ketels

Een storing in de cv-ketel is een vervelend probleem. Hoe kan je zo snel mogelijk die storing opzoeken en verhelpen voor jouw klant? Een gestructureerde manier van zoeken kan je hierbij helpen. WasCollege biedt daarvoor de 1-daagse opleiding ‘Gestructureerd Storing Zoeken in Ketels’.

Opleiding Gestructureerd Storing Zoeken in Ketels