Wasco staat je bij tijdens storingen - Wasco

Wasco staat je bij tijdens storingen

Het is je vast al eens overkomen: je klant belt dat zijn ketel kapot is en dat hij in de vrieskou zonder warm water zit. Dat wil je natuurlijk zo snel mogelijk oplossen voor je klant. Gelukkig is daar Wasco! Wij zorgen ervoor dat jij je klant 24 uur per dag, 7 dagen per week kan helpen als er storingen zijn.

Dit geldt niet alleen voor ketels, maar ook voor andere apparaten. Voor alle installaties leveren wij met onze 24/7 storingsservice onderdelen op het moment dat jij dit nodig hebt. Tijdens het stookseizoen breiden wij deze service ook nog eens uit, zodat jouw klant echt nooit in de kou hoeft te staan.

Weet je nog niet precies welke oplossing of welk onderdeel je nodig hebt om een storing op te lossen? Onze storingscodezoeker biedt dan uitkomst. Kies het merk en type ketel en selecteer de storingscode die het toestel aangeeft. Wij tonen je vervolgens de oplossing en de benodigde onderdelen om de storing op te lossen.

Heb je snel een vervangende pomp nodig? Dan staat Wasco ook voor je klaar. Met onze Biral Snel Service heb jij die kapotte pomp snel vervangen. Doordeweeks binnen één uur, buiten kantoortijden binnen twee uur.

Welke storing je ook tegenkomt, Wasco schiet te hulp!

Wasco 24/7 storingsservice

Met onze storingsservice helpen we je iedere dag en op elk moment van de dag. Zo heb jij de problemen bij je klant snel opgelost. Op de pagina over de Wasco 24/7 storingsservice lees je hoe deze service werkt.

Lees meer over de Wasco 24/7 storingsservice

Biral Snel Service

Het oplossen van storingen gebeurt razendsnel met de Biral Snel Service. Doordeweeks levert Wasco binnen één uur een pomp op locatie. Hiermee bespaar je tijd en geld. Wil je weten hoe de Biral Snel Service werkt? Dat lees je op de pagina over deze service.

Lees meer over Biral Snel Service

Storingscodezoeker

Met onze storingscodezoeker helpen we je vlot de oplossing te vinden om een ketelstoring op te lossen. Zo staat jouw klant nooit in de kou.

 

Ga naar de storingscodezoeker

Beheer op afstand

Met beheer op afstand kun jij, zonder langs te gaan bij je klant, de cv-ketel monitoren. Zo kun jij op afstand zien of er onderhoud nodig is bij je klant, krijg je meteen door dat er storingen zijn en je kunt er storingen mee voorkomen. Dit alles doe je met de Insmart-module, een merkonafhankelijke oplossing om elke cv-ketel op afstand te monitoren.

Los storingen snel op!

Storing binnen openingstijden?

Gestructureerd storing zoeken

Een storing in de cv-ketel is een vervelend probleem. Hoe kan je zo snel mogelijk die storing opzoeken en verhelpen voor jouw klant? Een gestructureerde manier van zoeken kan je hierbij helpen. WasCollege biedt daarvoor de 1-daagse opleiding ‘Gestructureerd Storing Zoeken in Ketels’.

Meld je aan!

Voorkomen is beter dan genezen

De meest voorkomende storingen

Storingen zijn vervelend. Wij hebben de meest voorkomende storingen voor je op een rij gezet.

Meest voorkomende storingen