Advies en ondersteuning - Wasco

Advies en ondersteuning

Heb je advies en ondersteuning nodig bij je werk? Wasco staat voor je klaar. Wij zijn er met antwoorden op je vragen en de juiste ondersteuning bij je werk. Daarmee kun jij verder en kun je iedere klus tot een goed einde brengen.

Wij willen je werk zo makkelijk mogelijk maken en hebben daarom veel digitaal beschikbaar. Je kunt digitaal conditiebestanden aanvragen en de accountbeheerder wijzigen. Advies aanvragen kan ook door middel van een formulier. Voorzie ons van de juiste informatie en wij voorzien jou van passend advies.

Tijdens de klus ondersteunen we ook graag. Mis je bijvoorbeeld gereedschap of moet je elektrische gereedschap gerepareerd worden? Wasco helpt je aan al het gereedschap dat je nodig hebt.

Onze medewerkers staan ook altijd voor je klaar. Zowel bij de vestigingen als bij onze afdeling Techniek staan onze mensen voor je klaar om je te helpen bij je vraagstuk.

Ik wil meer weten over:

Gereedschap

Techniek en Advies

Vestigingen

Koppeling

Vraag advies aan

Gereedschap

Zit je verlegen om gereedschap? Huur het bij Wasco! Moet je gereedschap juist gerepareerd of gecertificeerd worden? Ook dan helpen wij je graag verder.

Gereedschap
afdeling Techniek - Bob legt uit

Techniek en advies

Wasco staat voor je klaar bij iedere stap en dat betekent ook dat we er zijn om je specialistisch advies te geven. Daarvoor is er onze afdeling Techniek. Zij helpen je met alle vraagstukken die je hebt.

Techniek en advies

Vestigingen

Wasco heeft vestigingen door het hele land. Onze deskundige medewerkers staan daar altijd voor je klaar om advies te geven en je vragen te beantwoorden.

Vestigingen

Koppeling

Koppeling is hét magazine voor iedereen binnen de installatiebranche. Met nieuws, trends en kennis. Abonneer je hier of lees het magazine digitaal.

Koppeling