Advies en ondersteuning - Wasco

Advies en ondersteuning

Heb je advies en ondersteuning nodig bij je werk? Wasco staat altijd voor je klaar. Wij helpen je met al je vragen. Daarnaast zorgen we ook voor de juiste ondersteuning bij je werk, zodat jij iedere klus tot een goed einde kan brengen. 

Om het voor jou makkelijk te maken, hebben we ervoor gezorgd dat je veel digitaal kunt regelen bij Wasco. Wil je bijvoorbeeld conditiebestanden aanvragen of je accountbeheerder wijzigen? Dat kan allemaal digitaal bij ons, want we hebben verschillende formulieren die je in kunt vullen. Wij regelen de rest voor je. Op deze manier kun je ook advies bij ons aanvragen. Geef ons de juiste informatie en wij brengen een passend advies uit. 

Wij ondersteunen je ook graag tijdens een klus. Kom je er bijvoorbeeld achter dat je net een bepaald stuk gereedschap mist of dat je elektrische gereedschap gerepareerd moet worden? Kom naar Wasco en wij helpen je aan al het gereedschap dat je nodig hebt. 

Wil je graag een van onze experts spreken over jouw vraagstuk? Dat kan natuurlijk ook. Onze vestigingsmedewerkers zijn er altijd voor je en ook onze afdeling Techniek staat graag voor je klaar. 

Aanvragen en formulieren

Heb je advies nodig bij het plaatsen van een warmtepomp, een PV-paneel, vloerverwarming of een andere installatie? Uiteraard helpen wij je graag. Vul onze formulieren in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op hierover. 

Aanvragen en formulieren

Gereedschap

Zit je verlegen om gereedschap? Huur het bij Wasco! Moet je gereedschap juist gerepareerd of gecertificeerd worden? Ook dan helpen wij je graag verder. 

Gereedschap

Techniek en advies

Wasco staat voor je klaar bij iedere stap en dat betekent ook dat we er zijn om je specialistisch advies te geven. Daarvoor is er onze afdeling Techniek. Zij helpen je met alle vraagstukken die je hebt. 

Techniek en advies

Vestigingen

Wasco heeft vestigingen door het hele land. Onze deskundige medewerkers staan daar altijd voor je klaar om advies te geven en je vragen te beantwoorden. 

Vestigingen

Koppeling

Koppeling is hét magazine voor iedereen binnen de installatiebranche. Met nieuws, trends en kennis. Abonneer je hier of lees het magazine digitaal. 

Koppeling