Advies ventilatie - Wasco

Onze specialisten ondersteunen bij je ventilatiewensen

Wij zetten graag onze kennis in om jou zo goed mogelijk te helpen. Onze adviseurs weten alles van ventilatie en zorgen er samen met jou voor dat jij een compleet ventilatiesysteem krijgt. 

Wasco ondersteunt jou bij de juiste systeemkeuze en het ontwerp van de installatie. Onze afdeling Techniek staat voor je klaar en bij onze vestigingen helpen ze je natuurlijk ook graag verder. 

 

Vestigingen

Onze medewerkers bij de vestigingen staan telefonisch, per mail en persoonlijk voor je klaar. We zitten met onze vestigingen verspreid door het hele land, dus we zijn altijd in de buurt.

Vestigingen

Leon Kleinmeulman

Leon is een van onze ventilatiespecialisten. Hij kan je helpen met al je ventilatievragen. Wil je in contact komen met Leon? Vul dan het adviesaanvraagformulier in en hij neemt contact met je op.

Adviesaanvraagformulier

Meer lezen over ventilatie?

Wasco weet veel over ventilatiesystemen en kan jou voorzien van advies en de juiste informatie. Wil je alvast meer lezen over ventilatie? Wij delen graag onze kennis met je. 

WTW-systemen in de praktijk
WTW-systemen in de praktijk Hoe draagt een WTW-systeem bij aan een duurzame en comfortabele woning?

Lees meer

De weg naar een gezond binnenklimaat
De weg naar een gezond binnenklimaat Help jouw klanten met advies hoe ze een gezond binnenklimaat kunnen creëren.

Lees meer

ROB VERTELT: Een gezond binnenklimaat begint met ventilatie
ROB VERTELT: Een gezond binnenklimaat begint met ventilatie Werken, sporten, ontspannen; tijdens de wintermaanden doen we dat vaak binnen.

Lees meer