WasCollege, het opleidingsinstituut van Wasco - Wasco

WasCollege

WasCollege, het opleidingsinstituut van Wasco, biedt verschillende (landelijk erkende) opleidingen voor installateurs. Zo kun jij je altijd blijven ontwikkelen.  Onze trainers hebben een ruime (praktijk)ervaring in de installatietechniek en kunnen jou daardoor alles vertellen wat je moet weten. Bij het WasCollege leer je niet alleen de theorie, je krijgt ook de handvatten aangereikt voor je dagelijkse werk.

NIEUW: Opleiding Hybride Warmtepomptechniek

Opleidingen

WasCollege verzorgt inmiddels tien opleidingen. Met deze opleidingen ben je altijd klaar voor de toekomst.

Bekijk het aanbod

Locatie

WasCollege maakt veel gebruik van het Wasco Energie Centrum. Op deze bijzondere locatie volg jij een opleiding tussen de werkende installaties. Extra handig als de opleiding die je volgt ook een praktijkdeel heeft. Daarnaast hebben we een nieuwe locatie geopend in Rotterdam en maken we gebruik van externe locaties.

Bekijk de opleidingslocaties!

Opleiders

WasCollege heeft meerdere ervaren en deskundige opleiders. Iedere opleider heeft zijn eigen expertise en je zal ze dus bij verschillende opleidingen tegenkomen. De opleiders staan voor je klaar en leren jou alles wat je wilt weten.

Maak kennis met onze opleiders

Contact

Heb je vragen over WasCollege, over onze opleidingen, over onze opleiders of over onze locaties? Neem dan gerust contact met ons op. De medewerkers van WasCollege staan graag voor je klaar!

Je kunt ons mailen op wascollege@wasco.nl en je kunt ons bellen op 088 099 5000

Accreditatie

WasCollege is door InstallQ geaccrediteerd om de opleidingen ISSO 72, ISSO 98 en Vakmanschap CO te mogen verzorgen.

Voor alle WasCollege-opleidingen kun je mogelijk gebruik maken van de Wij Techniek-subsidie (voorheen OTIB). Meer informatie hierover vind je op de Wij Techniek-website.

Nieuwsbrief

Wil je altijd op de hoogte zijn van al het nieuws rondom WasCollege? Met onze WasCollege-nieuwsbrief hoor jij als eerste welke opleidingen en webinars eraan komen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Op al onze opleidingen zijn de algemene voorwaarden van WasCollege van toepassing. Bekijk de algemene voorwaarden van WasCollege.