WasCollege - Wasco

WasCollege

WasCollege, het opleidingsinstituut van Wasco, biedt verschillende (landelijk erkende) opleidingen voor installateurs. Zo kun jij je altijd blijven ontwikkelen.  Onze trainers hebben een ruime (praktijk)ervaring in de installatietechniek en kunnen jou daardoor alles vertellen wat je moet weten. Bij het WasCollege leer je niet alleen de theorie, je krijgt ook de handvatten aangereikt voor je dagelijkse werk.

NIEUW: Opleiding Hybride Warmtepomptechniek

Subsidie voor opleiding F-Gassen Categorie 2

Leren en ontwikkelen wordt nu nog leuker! Vanaf 1 januari 2022 volg je bij ons de opleiding F-gassen categorie 2/warmtepompen met subsidie. Het gaat om een landelijke subsidie, dus op = op!

Subsidie voor de opleiding F-gassen categorie 2/warmtepompen

Opleidingen

WasCollege verzorgt inmiddels tien opleidingen. Met deze opleidingen ben je altijd klaar voor de toekomst. 

Bekijk het aanbod

Locatie

WasCollege maakt veel gebruik van het Wasco Energie Centrum. Op deze bijzondere locatie volg jij een opleiding tussen de werkende installaties. Extra handig als de opleiding die je volgt ook een praktijkdeel heeft. 

Lees meer over het Wasco Energie Centrum

Opleiders

De vier opleiders van WasCollege leren jou alles wat je wilt weten. Iedere opleider heeft zijn eigen expertise en je zal ze dus bij verschillende opleidingen tegenkomen. 

Maak kennis met onze opleiders

Summerschool WasCollege

Contact

Heb je vragen over WasCollege, over onze opleidingen, over onze opleiders of over onze locaties? Neem dan gerust contact met ons op. De medewerkers van WasCollege staan graag voor je klaar!

Je kunt ons mailen op wascollege@wasco.nl en je kunt ons bellen op 088 099 5000

Accreditatie

WasCollege is door InstallQ geaccrediteerd om de opleidingen ISSO 72 en ISSO 98 te mogen verzorgen. Voor de opleiding Vakmanschap CO zijn we ook geaccrediteerd.

Voor alle WasCollege-opleidingen kun je mogelijk gebruik maken van de Wij Techniek-subsidie (voorheen OTIB). Meer informatie hierover vind je op de Wij Techniek-website.

Nieuwsbrief

Wil je altijd op de hoogte zijn van al het nieuws rondom WasCollege? Met onze WasCollege-nieuwsbrief hoor jij als eerste welke opleidingen en webinars eraan komen. 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
WasCollege is door InstallQ geaccrediteerd om de opleidingen ISSO 72 en ISSO 98 te mogen verzorgen.

Voor alle WasCollege-opleidingen kun je mogelijk gebruik maken van de Wij Techniek-subsidie (voorheen OTIB). Meer informatie hierover vind je op de Wij Techniek-website.