Assortiment groothandel ventilatie - Wasco

Wasco’s complete ventilatie-assortiment

Voor ventilatie ga je naar Wasco, want wij bieden als jouw ventilatiegroothandel een breed assortiment. Voor onze producten kun je uiteraard terecht in onze webshop of bij een van de vestigingen

Het ventilatie-assortiment van Wasco bestaat niet alleen uit de ventilatoren zelf, maar ook uit regelingen, doorvoeren, toevoeren en meer. Alles voor een complete ventilatie-installatie dus, want wij vinden het belangrijk om jou alles te bieden als groothandel. 

Heb je advies nodig voor jouw installatie? Wij staan altijd voor je klaar! Hiervoor kun je contact opnemen met onze afdeling Techniek

Ventilatiebox Itho Daalderop

Box- en dakventilatoren

Wasco heeft een breed assortiment aan mechanische ventilatoren. Deze ventilatoren zijn uit voorraad leverbaar. We hebben ventilatoren voor binnen en buiten. 

Assortiment ventilatoren
Balansventilatie

Balansventilatie wtw

Voor ieder pand hebben we bij Wasco een warmteterugwinningsunit. Met deze installatie wordt verse buitenlucht verwarmd door middel van de afgezogen, warme lucht uit de woning. 

Assortiment balansventilatie wtw

Ventilatiewarmtepompen

Een ventilatiewarmtepomp verwarmt je cv- of tapwater met warmte uit de lucht. Deze installatie is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en in verschillende uitvoeringen. 

Assortiment ventilatiewarmtepompen
Utiliteit

Utiliteit

Ook voor niet-residentiële gebouwen biedt Wasco ventilatie-oplossingen. Voor utiliteit hebben wij een speciaal ventilatie-assortiment. 

Assortiment ventilatiesystemen utiliteit
RFT draadloze zender

Regelingen

Wasco biedt voor ieder type ventilatiesysteem een passende regeling. Zo creëer jij voor je klant een optimaal binnenklimaat, want met een regeling zorg je ervoor dat de ventilator altijd in de juiste stand draait. 

Assortiment regelingen
Spirobuis

Toevoer en afvoer

Het juiste kanaalsysteem voor je ventilatieproject vind je bij Wasco. Spirobuis en toebehoeren, ventilatieroosters, ventilatiekanalen en meer vind je in het toevoer en afvoer-assortiment. 

Assortiment toevoer en afvoer
wtw-ventilatiekap

Dak- en geveldoorvoeren

Voor het afwerken van ventilatiekanalen voor dak en gevel heb je doorvoeren nodig. Bij Wasco vind je de juiste dak- en geveldoorvoeren voor jouw installatie. 

Assortiment doorvoeren
Veeghaspel

Service en onderhoud

Service en onderhoud zijn belangrijk voor het ventilatiesysteem. Bij Wasco vind je alle producten voor goed onderhoud en meet- en regelinstrumenten voor een goede afstelling van het systeem. 

Assortiment service en onderhoud
Onderdelenzoeker ventilatie Wasco

Onderdelenzoeker ventilatie

Is er een storing in het ventilatiesysteem? Moet er een onderdeel vervangen worden? Of moet er preventief werk gedaan worden met onderdelen? Met de onderdelenzoeker van Wasco vind je snel wat je nodig hebt.

Onderdelenzoeker

Verhuur gereedschap

Ook voor het installeren van een ventilatiesysteem heb je het juiste gereedschap nodig. Wasco staat voor je klaar met gereedschapsverhuur, gereedschapsservice en meetapparatuur

Gereedschap voor de installateur
Ventilatie-unit

Merken

Als ventilatiegroothandel hebben wij verschillende merken in ons assortiment. Wil jij weten welke merken en welke producten we leveren van dat merk? We hebben een overzicht voor je gemaakt. 

Ventilatiemerken