Techniek en advies - Wasco

Wasco techniek en advies

Onze branche verandert zo razendsnel, dat wij snappen dat het steeds lastiger is om alles te weten. Daarom is Wasco er om jou te ondersteunen. Onze afdeling Techniek is er voor jou met specialistisch advies over duurzame oplossingen en berekeningen voor deze oplossingen.

Formulieren

Een offerte aanvragen kan simpel en snel via onze aanvraagformulieren. Via onze formulieren kun je laten weten wat je nodig hebt, waar de oplossing geplaatst gaat worden en kun je alle andere informatie toevoegen die jij nodig vindt. Aan de hand daarvan gaan wij aan de slag met een offerte of nemen we contact met je op als we meer vragen hebben.

Formulieren en aanvragen

Voorbeeldoplossingen

Wil jij zien hoe je het beste een huis duurzaam kan maken en wat dit gaat kosten en opleveren? Wij kunnen jou helpen met een voorbeeldberekening, zodat jij jouw klant juist kunt adviseren.

 

Wil je een ontwerp of berekening laten maken? Mail dan naar calculatie@wasco.nl

Vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar aanvullingen voor onze afdeling Techniek. Heb jij veel kennis en wil je deze kennis graag delen met onze klanten? Bekijk dan onze vacatures.

Vacatures

Contact

Wij staan je graag te woord! Er zijn verschillende mogelijkheden om contact met ons op te nemen.

Wil je graag vrijblijvend wat vragen over één van onze duurzame oplossingen? Op onze formulierenpagina vind je daarvoor een aanvraagformulier.

Wil je een ontwerp of berekening laten maken? Mail dan naar calculatie@wasco.nl

Heb je technische vragen of heb je advies nodig? Bel dan 088 099 5690

Wil je meer weten over airconditioning? Dan staan onze airco-specialisten je graag te woord.