Blijf altijd op de hoogte - Wasco

Blijf altijd op de hoogte

We delen onze kennis graag met jou. Bijvoorbeeld via het magazine Koppeling, de Wasco nieuwsbrief en via onze social media kanalen. Zo bepaal jij zelf hoe je op de hoogte gehouden wilt worden. Handig toch!

Volg jij ons al?

Sociale media zijn inmiddels een onderdeel van ons dagelijks leven geworden. Bij Wasco is dit natuurlijk niet anders. Nieuwe producten, ontwikkelingen, instructievideo’s en meer delen wij graag met jou via verschillende kanalen. Volg jij ons ook?

 LinkedIn   |   Facebook   |   Instagram |   YouTube

Wasco nieuwsbrief
Maandelijks versturen wij een Wasco-nieuwsbrief en wekelijks kan je de Deals in je digitale postbus ontvangen. Zo heb je de alle informatie altijd binnen handbereik. Meld je nu aan en mis niks!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

WasCollege

WasCollege, het opleidingsinstituut van Wasco, biedt verschillende (landelijk erkende) opleidingen voor installateurs. Zo kun jij je altijd blijven ontwikkelen. Onze trainers hebben een ruime (praktijk)ervaring in de installatietechniek en kunnen jou daardoor alles vertellen wat je moet weten. Bij het WasCollege leer je niet alleen de theorie, je krijgt ook de handvatten aangereikt voor je dagelijkse werk.

Bekijk de opleidingen

Koppeling

Met Koppeling ben je altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid, de energietransitie en de watertransitie. Lees hier de vorige edities en abonneer je op het magazine.

Lees Koppeling