Opleidingen duurzaam - Wasco

Blijf up-to-date met de opleidingen van WasCollege

Ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid volgen elkaar in hoog tempo op. Het is dus belangrijk om bij de tijd te blijven. Wasco biedt verschillende opleidingen aan die je voorbereiden op de toekomst.

Warmtepomp Toepassingen

Verdiep je in de wereld van warmtepompen door kennis te maken met verschillende warmtepompsystemen. Je leert over varianten, toepassingen, het samenstellen van een systeem en de valkuilen die je moet vermijden.

ISSO 72

Nederland wil van het gas af. Om daar te komen, zijn er nieuwe verwarmingsoplossingen nodig. Een van deze oplossingen zijn warmtepompen. Je leert bij ons alles over het ontwerpen van warmtepompsystemen en wij stomen je tijdens deze opleiding klaar voor het Cito-examen.

ISSO 98

Deze opleiding bereidt je voor om lucht-water warmtepompen, buffervaten en boilers te selecteren en berekenen. Daarnaast wordt je geïnstrueerd over het bepalen van de plaatsing van de binnen- en buitenunit en van een goed werkend afgiftesysteem.

Gezond Binnenklimaat, Ventilatie en Luchtbehandeling

Het belang van een gezond binnenklimaat wordt nog vaak onderschat, maar het is heel belangrijk voor de gezondheid van alle mensen, het gebouw en alles wat er in het gebouw staat. Leer met deze opleiding van WasCollege hoe je een gezond binnenklimaat creëert.

F-gassen opleiding

Samen met GO°, het opleidingscentrum voor de koudetechniek, biedt ons WasCollege een F-gassen opleiding aan. Deze opleiding gaat uit van certificering in Categorie 2. De inhoud is gericht op airconditioning en warmtepompsystemen.