24/7 storingsservice Belgie - Wasco

24/7 storingsservice

Niets is vervelender dan dat uw klant in de kou moet staan. U wilt hem of haar natuurlijk zo snel mogelijk helpen en daarvoor heeft u de juiste onderdelen nodig. Daarom hebben wij de 24/7 storingsservice, zodat u altijd bij ons uw onderdelen kunt halen. Buiten kantoortijden kunt u terecht bij ons distributiecentrum in Twello (Nederland). U hoeft alleen maar het nummer van de 24/7 storingsservice te bellen: +31 6 55 18 80 83

Hoe werkt de 24/7 storingsservice?

  • Als u met spoed een onderdeel of een circulatiepomp nodig heeft, kunt u contact opnemen met de 24/7 storingsservice op +31 6 55 18 80 83. De medewerker die op dat moment dienst heeft informeert u dan over de beschikbaarheid van het gewenste onderdeel of de pomp. 
  • Wij willen u zo snel mogelijk bedienen. Daarom is het voor ons handig als u het artikelnummer van Wasco (te vinden op deze website) of van de fabrikant bij uw bestelling paraat heeft. 
  • De benodigde onderdelen of pompen kunnen, na overleg met de medewerker, bij het distributiecentrum in Twello worden opgehaald. Deze kunnen ook in opdracht van u per koerier verzonden worden. 
  • In Twello kunt u een compleet assortiment voor storingen in HVAC-installaties ophalen of u kunt deze artikelen per koerier laten verzenden. 
  • Gebruikt u (verplichte) ordernummers en/of projectnummers? Geef deze dan meteen door op het moment dat u de bestelling plaatst. Deze kunnen we achteraf niet toevoegen of corrigeren op de pakbon of factuur. 
  • Voor deze dienst berekenen we een toeslag van €25,- per bestelling. 
  • De eventuele kosten voor een koerier worden inzichtelijk gemaakt en aan u doorberekend. Hiervoor rekenen wij een tarief van €0,55 per kilometer, enkele reis.