24/7 Storingsservice België - Wasco

24/7 Storingsservice

Zit uw klant in de kou door een storing? Met spoed een onderdeel nodig? Buiten kantooruren of op een feestdag kan dat zeer lastig zijn. Daarom heeft Wasco voor u de 24/7 Storingsservice. Met slechts één telefoontje komt u in contact met onze ervaren specialisten. Zo kunt u snel uw klant helpen, 365 dagen per jaar en 24/7!

Buiten kantoortijden kunt u terecht bij ons distributiecentrum in Twello, Nederland. U hoeft slechts het nummer van de 24/7 storingsservice te bellen: +31 6 55 18 80 83.

Hoe werkt de 24/7 storingsservice?

  • Heeft u met spoed een onderdeel of een circulatiepomp nodig? Bel dan de Wasco 24/7 storingsservice op +31 6 55 18 80 83. De dienstdoende medewerker informeert u dan over de beschikbaarheid van het gewenste onderdeel of de pomp. 
  • Wij bedienen u graag zo snel mogelijk. Daarom is het handig als u het artikelnummer van Wasco (te vinden op deze website) of van de fabrikant bij uw bestelling paraat hebt.
  • De benodigde onderdelen of pompen kunnen, na overleg met de medewerker, bij het distributiecentrum in Twello worden opgehaald. Deze kunnen ook in opdracht van u per koerier verzonden worden.
  • Gebruikt u (verplichte) ordernummers en/of projectnummers? Geef deze direct door wanneer u de bestelling plaatst. Deze kunnen we achteraf niet toevoegen of corrigeren op de pakbon of factuur.
  • Voor deze dienst berekenen we een toeslag van €30,- per bestelling. 
  • De kosten voor een eventuele koerier worden inzichtelijk gemaakt en aan u doorberekend. Hiervoor rekenen wij een tarief van €0,55 per kilometer, enkele reis.