50 jaar experience - Wasco

Beleef de installatiewereld op een unieke manier

Al 50+1 jaar staan wij voor je klaar en zorgen we ervoor dat we jou altijd kunnen voorzien van de nieuwste installaties en kennis. Voor ons jubileum pakken we dit groots aan, want wij organiseren voor al onze klanten de enige, echte Wasco Experience. Wij laten je de installatiewereld op een heel andere manier zien met een spectaculaire openingsshow, de grote Wasco dartfinale en ontmoet BN’ers. Natuurlijk ontdek je ook de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van installatie en innovatie. Zet woensdag 18 en donderdag 19 mei 2022 vast in je agenda (of op de jaarkalender van onze bureaulegger)!

De Wasco Experience een gewone beurs? Zeker niet!

Tijdens een feestjaar kom je natuurlijk niet weg met een ‘gewone’ beurs. Wasco viert feest, ook tijdens de Wasco Experience! Beide dagen kun je genieten van een spectaculaire openingsshow om 15.00 uur en we spelen de grote dartsfinale op deze beurs (wil je kans maken om in deze finale te staan? Doe dan mee aan het darttoernooi)! Uiteraard is dit nog niet alles, maar wat er nog meer gaat gebeuren houden we nog even geheim. Daarvoor moet je naar de Experience komen!

Natuurlijk blijven we ook trouw aan onze branche en laten we je alle innovaties zien op het gebied van installatie. Een groot aantal van onze leveranciers heeft een plekje op de beursvloer en zij laten je zien wat ze hebben ontwikkeld. Ben je benieuwd hoe de installatiewereld aan het veranderen is? Zij (en Wasco) vertellen je alles wat je moet weten. 

We zien jou toch ook bij de Wasco Experience?

Dit mag je natuurlijk niet missen! Schrijf dus vast 19 en/of 20 mei 2021 in je agenda en wij zien je bij de Wasco Experience in de Beursfabriek in Nieuwegein. Binnenkort is inschrijven op deze pagina mogelijk.

Wat een rollercoaster

In 2020 bestonden we 50 jaar en dat wilden we samen met jou vieren. Net als alles dit jaar verliep dat even anders dan gedacht. Gelukkig hebben we daar een oplossing voor bedacht, want dan schuiven we de festiviteiten toch een jaartje op?

Vier feest met Wasco in 2021