50 jaar Bond - Wasco

James komt in 2021 echt terug en Wasco ook!

De bekendste geheim agent van de wereld komt terug in 2021. Bij Wasco zijn we groot fan van de James Bond-films en we kunnen No Time To Die dan natuurlijk niet missen. Wij willen deze spectaculaire ervaring met jou beleven! Daarom hebben we Pathé Ede afgehuurd om met alle liefhebbers te genieten van de nieuwste film. Dat wil jij natuurlijk niet missen.
Wil je weten hoe je hierbij aanwezig kan zijn? Houd als een echt geheim agent Wasco dan goed in de gaten, want op de website en onze social media-kanalen lees je hier snel meer over. 

From Twello With Love

Helaas moet iedereen al langer wachten op de nieuwste James Bond-film dan eigenlijk de bedoeling was. Daarom geven onze eigen mannen, strak in pak, een update over de James Bond-avond. Een speciale video, from Twello with love!

Bekijk ook de trailer van de film

Wat een rollercoaster

In 2020 bestonden we 50 jaar en dat wilden we samen met jou vieren. Net als alles dit jaar verliep dat even anders dan gedacht. Gelukkig hebben we daar een oplossing voor bedacht, want dan schuiven we de festiviteiten toch een jaartje op?

Vier feest met Wasco in 2021