Bestel uw spullen via Rexel.be - Wasco

Bestel uw wisselstukken bij Rexel

Beste klant,

vanaf 7 oktober 2024 zal Rexel België de distributie van Wasco onderdelen voor de Belgische markt overnemen. Met een netwerk van 53 filialen en 850 medewerkers in België, staat Rexel klaar om u als installateur nog beter van dienst te zijn. Bestellen is vanaf die datum niet meer mogelijk via www.wasco.be. We verwijzen u graag door naar www.rexel.be.

Bezoek de Rexel-website

Meest uitgebreide onderdelenassortiment van België

Rexel zal, dankzij de logistieke samenwerking tussen u en ons die blijft bestaan, het meest uitgebreide onderdelenassortiment van België aanbieden. Hierin zitten ook de meer dan 20.000 producten van 120 merken die u bij Wasco gewend was.

Uw huidige prijsafspraken blijven ook van kracht. Heeft u nog geen account bij Rexel? De inloggegevens kunt u aanvragen op www.rexel.be voor toegang tot hun webshop, Netstore. Ook hier kunt u met de onderdelenzoeker van Rexel eenvoudig onderdelen zoeken en bestellen. In geselecteerde filialen zullen ook onderdelen op voorraad liggen, waardoor u direct kunt afhalen wat u nodig heeft.

Bedankt voor de samenwerking!

Wij bedanken u voor een hele fijne samenwerking in de afgelopen jaren. We zijn ervan overtuigd dat deze overgang zal zorgen voor een verbetering van de service-ervaring. Wij wensen u goede business toe in de samenwerking met Rexel.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met Rexel via onderdelen@rexel.be

Met vriendelijke groet,

Wasco en Rexel