Wasco versterkt - Website - Wasco

Mogelijkheden binnen Wasco.nl

De website van Wasco is voortdurend in ontwikkeling en daardoor groeien ook de mogelijkheden voor jou om jouw merk onder de aandacht te brengen. Onze klanten komen natuurlijk op onze website om op zoek te gaan naar informatie over producten en om artikelen te bestellen, maar zij gaan bij ons ook steeds meer op zoek naar informatie over de branche en naar kennis. Daar kun jij onderdeel van zijn!

82.000 unieke bezoekers per maand
(toename van 4,8% t.o.v. vorig jaar)

Meer dan 1.480.000 paginaweergaven per maand
(13% meer paginaweergaves t.o.v. vorig jaar)

* Cijfers zijn een gemiddelde van wasco.nl en  gebaseerd op de periode 01-08-2020 t/m 31-07-2021

Productinfo

Ga je een nieuw product lanceren of wil je een product uitlichten? Dat kan via een advertorial. Dit is een mooie manier om je productinformatie onder de aandacht te brengen. Wij zorgen er vervolgens voor dat de informatie onze klanten bereikt. Je komt o.a. op de website te staan en wordt meegenomen in de nieuwsbrief van Wasco.

Hoe wordt je productinfo gepromoot?

Aan de hand van je input gaan wij aan de slag met het maken van een flyer voor ons Sales team. Deze nemen zij mee naar hun klanten of zij sturen dit door. Daarnaast kom je met een kort artikel in de nieuwsbrief van Wasco te staan. Dit artikel linkt door naar het volledige nieuwsartikel op Wasco.nl.

In dit nieuwsartikel zijn de producten direct vindbaar en de producten kunnen door de klant meteen in het winkelwagentje worden gestopt. Het nieuwsartikel is ook terug te vinden op de nieuwsoverzichtspagina.

Specificaties nieuwspagina

  • Nieuwsoverzichtpagina – Banner groot blok: 878*340 px
  • Nieuwsoverzichtpagina – Banner klein blok: 301,5*117,75 px
  • Nieuwspagina – Hoofdbanner: 878*340 px
  • Nieuwspagina – Afbeeldingen: 400*400 px
  • Nieuwspagina – Artikelafbeelding: 200*200 px

Beelden kunnen gestuurd worden naar: media@wasco.nl
Meer informatie over de specificaties in de Wasco nieuwsbrief.

Banners plaatsen op Wasco.nl

De categoriebanners worden geplaatst op (één van) de pagina’s van Verwarming, Sanitair, Onderdelen, Airco, Ventilatie of Duurzaam. Binnen deze categorieën kun je een subcategorie kiezen en binnen de subcategorie kun je een listerpagina kiezen. Op de listerpagina bereik je een specifieke doelgroep. Zo bereik je altijd degene die bij je product past!

Specificaties

  • Categoriepagina: 1238*150 px

Beelden kunnen gestuurd worden naar: media@wasco.nl

Alle aandacht voor jouw banner

Er zijn verschillende pagina’s waar jij een banner kunt plaatsen. Hoe specifieker de pagina, hoe gerichter je de doelgroep bereikt.

Jouw merk is jouw identiteit

Achter ieder product zit een merk, jouw merk. Er is genoeg informatie te vinden over jouw product, maar je wilt natuurlijk ook dat de klanten jouw merk kennen. Daarom geven we jou de mogelijkheid om op onze site meer over jezelf te vertellen, zodat onze klanten precies weten waar jij voor staat.

Merkenpagina - Maak je merk zichtbaar

Wij helpen daar natuurlijk graag bij met de merkenpagina op Wasco.nl

Waar staat jouw merk voor? Is er misschien een bijzonder verhaal over de oprichting van je bedrijf of heb je nog meer producten waar de klant van moet weten? Die informatie kun je allemaal weergeven op een merkenpagina op onze website. Zo laat jij iedere klant kennis maken met jouw bijzondere merk.

Specificaties

  • Banner: 1183*429 px
  • Logo: 236*236 px
  • Artikelafbeelding: 200*200 px
  • Contentblokken banner: 583*340

Beelden kunnen gestuurd worden naar: media@wasco.nl