Wasco versterkt - Website - Wasco

Mogelijkheden binnen Wasco.nl

De website van Wasco is voortdurend in ontwikkeling en daardoor groeien ook de mogelijkheden voor jou om jouw merk onder de aandacht te brengen. Onze klanten komen natuurlijk op onze website om op zoek te gaan naar informatie over producten en om artikelen te bestellen, maar zij gaan bij ons ook steeds meer op zoek naar informatie over de branche en naar kennis. Daar kun jij onderdeel van zijn!

78.000 unieke bezoekers per maand
(toename van 4% t.o.v. vorig jaar)

Meer dan 1.300.000 paginaweergaven per maand 
(30% meer paginaweergaves t.o.v. vorig jaar)

* Cijfers zijn een gemiddelde van wasco.nl en  gebaseerd op de periode 01-08-2019 t/m 31-07-2020

Productinformatie

Ga je een nieuw product lanceren of wil je een product uitlichten? Dat kan via een advertorial. Dit is een mooie manier om je productinformatie onder de aandacht te brengen. Je komt o.a. op de website te staan en wordt meegenomen in de nieuwsbrief van Wasco.

Productinformatie delen

Alle aandacht voor jouw banner

Er zijn verschillende pagina’s waar jij een banner kunt plaatsen. Hoe specifieker de pagina, hoe gerichter je de doelgroep bereikt. Op die manier bereik je altijd degene die bij jouw product past!

Bekijk de mogelijkheden

Jouw merk is jouw identiteit

Achter ieder product zit een merk, jouw merk. Er is genoeg informatie te vinden over jouw product, maar je wilt natuurlijk ook dat de klanten jouw merk kennen. Daarom geven we jou de mogelijkheid om op onze site meer over jezelf te vertellen, zodat onze klanten precies weten waar jij voor staat.

Laat de klant kennis met je maken