Wasco versterkt – Acties Wasco Extra - Wasco

Wasco Extra Spaarprogramma

Doen jouw producten al mee in het Wasco Extra Spaarprogramma? Speciaal voor loyale klanten heeft Wasco een uniek spaarprogramma, waarbij ze punten sparen bij bepaalde producten. Geef jouw product ook extra aandacht en bekijk snel de voordelen en de mogelijkheden van het toevoegen van jouw producten aan het spaarprogramma.

5.000 deelnemers

Jouw producten extra onder de aandacht

Onze loyale klanten sparen voor prachtige cadeaus en evenementen via het Extra Spaarprogramma. Jij kunt ervoor zorgen dat ze ook met jouw producten punten sparen en op die manier bij iedere bestelling van dat product dichter bij hun gekozen spaardoel komen. 

Het spaarprogramma bestaat uit een select assortiment aan producten. Alleen door deze producten te bestellen ontvangt de klant punten. Deze producten zijn te herkennen aan het Extra-logo dat geplaatst is bij de artikelen. Het is aan jou om te bepalen welke producten jij wel mee wilt laten doen en welke niet. 

Wasco zorgt voor de communicatie

Wasco brengt regelmatig speciale acties en aanbiedingen onder de aandacht. Zo weten de klanten dat ze jouw product moeten kopen om punten te sparen. Wist je dat er vaste piekmomenten zijn dat de punten worden ingeleverd? Geef jouw product extra aandacht en laat mensen voor die piekmomenten sparen door jouw producten te kopen.