Wasco versterkt - Samenwerking - Wasco

Met Wasco bereik je meer!

Zoveel mogelijkheden met marketing en zoveel marktontwikkelingen in het verschiet. Zijn jouw producten bijvoorbeeld een betere keuze voor duurzaam bouwen en installeren? Of wil jij de installateur net even op een andere wijze benaderen? Wasco denkt graag met je mee. Samen bereiken we meer!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op!

Adverteren op maat

Alles is mogelijk. Daag ons uit!

Een nieuw product lanceren of je merkbekendheid verder uitbouwen? Naast alle bestaande marketingmogelijkheden binnen Wasco, is er natuurlijk nog veel meer mogelijk. Spaaracties, testpanels en zelfs koektrommels; bij Wasco kan het allemaal! Samen kijken we naar de vraag en hoe we hier het beste invulling aan kunnen geven. 

Relatie event

Wil je klantrelaties onderhouden en versterken? Denk dan eens aan een relatie event. Wasco organiseerde in september 2021 voor de 2e keer een succesvolle familiedag in de Apenheul samen met een leverancier.

Wascookies

Hoe krijg je een merk bij je klant tussen de oren? Zorg dat het regelmatig te zien is! Bijvoorbeeld op de keukentafel of in de kantine. In het geval van de “Wascookies” hebben we dat gedaan met een koektrommel. Die staat altijd in beeld en is ook nog eens gevuld met heerlijke koekjes. Gewikkeld in logofolie voor een betere houdbaarheid.

Zo versterken we samen een merk!

Greenworks

We kunnen er inmiddels niet meer omheen: duurzaam bouwen en installeren is noodzakelijk. Maar kan de installateur al in één oogopslag zien of jouw producten en installaties een betere keuze zijn als het gaat om duurzaam bouwen en installeren? Met het label van Greenworks is dat zeker mogelijk.

Meer over het Greenworkslabel