Wasco versterkt – Overige maatwerk - Wasco

Adverteren op maat

Bij Wasco is er nog veel meer mogelijk om aandacht te geven aan je merk. Samen kijken we naar jouw behoeften en hoe we ervoor kunnen zorgen dat we tot de beste uiting komen. Heb jij bijvoorbeeld onze koektrommel al gezien?

Alles is mogelijk. Daag ons uit!

Maatwerk marketingmogelijkheden

Een nieuw product lanceren of je merkbekendheid verder uitbouwen? Naast alle bestaande marketingmogelijkheden binnen Wasco, is er natuurlijk nog veel meer mogelijk. Spaaracties, testpanels en zelfs koektrommels; bij Wasco kan het allemaal! Samen kijken we naar de vraag en hoe we hier het beste invulling aan kunnen geven. 

Relatie event

Wil je klantrelaties onderhouden en versterken? Denk dan eens aan een relatie event. Wasco organiseerde samen met een leverancier een succesvolle familiedag in de Apenheul.

Wascookies

Hoe krijg je een merk bij je klant tussen de oren? Zorg dat het regelmatig te zien is! Bijvoorbeeld op de keukentafel of in de kantine. In het geval van de “Wascookies” hebben we dat gedaan met een koektrommel. Die staat altijd in beeld en is ook nog eens gevuld met heerlijke koekjes. Gewikkeld in logofolie voor een betere houdbaarheid. Zo versterken we samen een merk!