Wasco versterkt - Lokaal - Wasco

Lokale marketing

Wij hebben 35 vestigingen, stuk voor stuk clubhuizen voor onze klanten. Iedere dag komen er honderden installateurs binnen, dus dit is de perfecte plek om je als fabrikant te laten zien.  

35 vestigingen

Dagelijks +/- 80 klanten per vestiging

ca. 700.000 kopende klanten per jaar in de vestigingen

Benut het koffiemomentje

Lekkere verse bonenkoffie, wie heeft daar nou geen tijd voor? Wij willen dat onze klanten zich bij ons thuis voelen. Zij zien de vestigingen van Wasco vaak als een clubhuis, waar de medewerkers van Wasco als echte collega’s worden gezien. Met die collega’s sparren de klanten graag over technische vraagstukken en wij sturen ze vervolgens graag weer op pad met vernieuwde energie. Daar hoort een goede bak koffie bij. Daarom schenken wij op elke Wasco-vestiging lekkere verse bonenkoffie. 

Jaarlijks schenken we ruim 500.000 kopjes koffie

Daarvan gaat een heel groot deel door de handen van de installateur; jouw doelgroep! Daar kan jouw merk onderdeel van zijn.

Koffiebekers met jouw logo erop

Onze koffiebekers zijn voor de helft bedrukt met een uiting van Wasco, maar de andere helft kan van jou zijn. Merken als Ubbink, Remeha en Ideal Standard zijn je al voorgegaan. Benieuwd hoe dat eruitziet?

Hieronder zie je alvast een foto van één van de bekers. Maar je kunt ze natuurlijk ook gewoon bekijken en uitproberen in onze vestigingen.

 
      

Klantevenementen, delen van kennis

Wasco staat voor het delen van kennis. Op onze vestigingen organiseren we daarom diverse klantevenementen. Een mooie kans om je producten te promoten. Wij organiseren van alles, van baliedagen tot informatiesessies en barbecues. Dit doen we tijdens openingstijden of aan het einde van de middag, zodat de installateur op de hoogte kan blijven van de ontwikkelingen in zijn vakgebied zonder hier te veel tijd aan kwijt te zijn.

Een uitgelezen kans om je producten te promoten of om jouw kennis over te brengen aan de klanten

Mogelijke klantevents

Sta jij al op de schermen in de vestiging?

Narrowcasting is het uitzenden van informatie op beeldschermen. In tegenstelling tot broadcasting is narrowcasting gericht op een specifieke doelgroep op een specifieke plaats.

In al onze 35 vestigingen hebben we een scherm opgehangen die wij vanuit ons hoofdkantoor aansturen. Hierop tonen wij een mix van commerciële en informatieve boodschappen. Dit kan landelijk hetzelfde zijn, maar de boodschappen kunnen ook in een specifieke regio getoond worden.

Landelijk bereik van > 2.750 klanten per dag

Specificaties narrowcasting

Ook jij kan hier gebruik van maken om zo jouw boodschap gemakkelijk bij je doelgroep onder ogen te brengen. Dit kan eenvoudig met een stilstaande pagina, maar het is ook mogelijk om bewegende beelden te tonen of zelfs een korte film waardoor je nog meer aandacht trekt.

  • Formaat: 1920*1080 px s (let op: onderste 45 pixels vrijlaten i.v.m. de lichtkrant / ticker)
  • Video MP4: max. 30 sec. en aanleveren zonder geluid
  • Standaard 15 sec.: Landelijk, maar ook lokaal op een bepaalde vestiging / in een bepaalde regio
  • Aanleveren van materiaal: minimaal twee weken van tevoren.
  • Aanleveren bij jouw Wasco product manager.