Wasco versterkt – Lokaal koffie - Wasco

Lekkere verse bonenkoffie

De installateurs zien de medewerkers op de Wasco vestiging vaak als collega’s. Wij vinden het daarom belangrijk dat ze zich bij ons thuis voelen. Daar hoort natuurlijk een goede bak koffie bij. Daarom schenken wij op elke Wasco vestiging lekkere, verse bonenkoffie. Daar kan jouw merk onderdeel van zijn.

Jaarlijks schenken wij meer dan een half miljoen kopjes koffie

Lekkere verse bonenkoffie

Wie heeft daar nou geen tijd voor? Wij willen dat onze klanten zich bij ons thuis voelen. Zij zien de vestigingen van Wasco vaak als een clubhuis, waar de medewerkers van Wasco als echte collega’s worden gezien. Met die collega’s sparren de klanten graag over technische vraagstukken en wij sturen ze vervolgens graag weer op pad met vernieuwde energie. Daar  hoort een goede bak koffie bij. Daarom schenken wij op elke Wasco-vestiging lekkere verse bonenkoffie. Jaarlijks gaan er meer dan een half miljoen kopjes koffie doorheen en een heel groot deel daarvan gaat door de handen van de installateur; jouw doelgroep!

Koffiebekers met jouw logo erop

Onze koffiebekers zijn voor de helft bedrukt met een uiting van Wasco, maar de andere helft kan van jou zijn. Merken als Ubbink, Remeha en Ideal Standard zijn je al voorgegaan. Benieuwd hoe dat eruitziet? Hiernaast zie je alvast een foto van één van de bekers. Maar je kunt ze natuurlijk ook gewoon bekijken en uitproberen in onze vestigingen.