Wasco versterkt – Lokaal events - Wasco

Klantevenementen

Wasco staat voor het delen van kennis. Op onze vestigingen organiseren we daarom diverse klantevenementen. Een mooie kans om je producten te promoten. 

Bij het voorbereiden en organiseren van evenementen bij Wasco, volgen we de actuele corona-richtlijnen van de overheid. Dat kan betekenen dat bepaalde evenementen niet door kunnen gaan. Dat betekent niet, dat het delen van kennis ook stopt. Bekijk de mogelijkheden voor het geven van een webinar

Delen van kennis

Wasco staat voor het delen van kennis. Op onze vestigingen organiseren we daarom diverse klantenevenementen. Zo organiseren we o.a. baliedagen, workshops en informatiesessies. Dit doen we tijdens openingstijden of aan het einde van de middag, zodat de installateur op de hoogte kan blijven van de ontwikkelingen in zijn vakgebied zonder hier te veel tijd aan kwijt te zijn.  Een uitgelezen kans om je producten te promoten of om jouw kennis over te brengen aan de klanten.

Webinars
Maar omdat het in deze tijd lastiger is om events te organiseren, komen wij naar de klant toe! WasCollege organiseert regelmatig webinars (samen met jou) zodat de klant, waar hij maar wil, altijd op de hoogte gehouden wordt van interessante onderwerpen en producten. Bekijk de mogelijkheden voor een webinar.

Voorbeeld events:

Baliedag
Baliedag Kom een dagdeel naar de vestiging om de klanten te vertellen over je producten.

Baliedag organiseren

Workshop
Workshop Geef een workshop aan een groep klanten, waarin de klant leert omgaan met het product.

Workshop geven

Informatiesessie
Informatiesessie Een samenwerking tussen meerdere merken en Wasco om de klant alles te leren over een bepaald onderwerp.

Sessie organiseren

Barbecue
Barbecue Ga in gesprek met je klanten bij je eigen kraam met producten en onder het genot van een hapje en drankje.

Samen barbecuen