Wasco versterkt – Acties - Wasco

(Spaar)acties

De Wasco Deals zijn de bekende acties van Wasco. Maar ook speciale acties, zoals de Apenheul actie in samenwerking met Remeha, behoort tot de mogelijkheden. 

Wasco 50+1 jaar!
Wasco 50 jaar. Wat een rollercoaster. Van een jaar lang feest, naar veel annuleringen. We schuiven ‘gewoon even’ al onze events naar 2021, want ook in deze rollercoastertijd willen we, natuurlijk corona-proof, hierbij stilstaan.

Wasco Deals

De Wasco Deals zijn de bekende acties van Wasco. Hierin staan alle producten die in een bepaalde periode in de aanbieding zijn. Deze aanbiedingen gelden op www.wasco.nl en bij de vestigingen. De Wasco Deals verschijnen 10 keer per jaar en worden zowel online als digitaal verspreid.

Meer over Wasco Deals

Wasco Extra Spaarprogramma

Doen jouw producten al mee in het Wasco Extra Spaarprogramma? Speciaal voor loyale klanten heeft Wasco een spaarprogramma, waarbij ze punten sparen bij bepaalde producten. Geef jouw product ook extra aandacht en bekijk snel de voordelen en de mogelijkheden van het toevoegen van jouw producten aan het spaarprogramma.

Deelname spaarprogramma

Maatwerkmogelijkheden

Bij Wasco is er nog veel meer mogelijk om aandacht te geven aan je merk. Samen kijken we naar jouw behoeften en hoe we ervoor kunnen zorgen dat we tot de beste uiting komen. Bijvoorbeeld een heerlijk Wasco ontbijt in de vestigingen.

Maatwerk marketingmogelijkheden

Je zult maar jarig zijn in coronatijd

Of toch niet? Wasco 50 jaar. Wat een rollercoaster. Van een jaar lang feest, naar veel annuleringen. We schuiven 'gewoon even' al onze events naar 2021.

Wasco 50+1 jaar