Wasco versterkt - 50 jaar voor iedereen - Wasco

Aan iedereen is gedacht

Niet alleen de installateur, maar ook de werkvoorbereiders, projectleiders, de mensen op kantoor. Voor ieder wat wils. En zelfs aan degene die van actie houden is gedacht.

James Bond

Als je houdt van actie dan houd je van James Bond. Op 9 april 2020 zal Daniel Craig voor de laatste keer in de huid van James Bond kruipen. Met No Time To Die jubileert James Bond ook. Wij zijn 50. James Bond schittert voor de 25ste keer. Bij Wasco spaart onze klant voor kaartjes. Kaartjes die geldig zijn bij de première die we organiseren in Pathé Ede. Met 1.000 plaatsen kunnen we veel klanten een mooie avond bieden. Een avond vol actie en avontuur.

Moeilijke puzzel

Waar het darten veelal de installateurs raakt, zal met de moeilijke puzzel hopelijk ook het de werkvoorbereiders, projectleiders en kantoorpersoneel van onze klanten bereikt worden. We trappen af in februari en werken met 19 moeilijke puzzels (1x per twee weken) toe naar de grote finale die we tijdens de Jubileumbeurs (29 oktober 2020) zullen houden volgens 1 tegen 100 concept. We hopen dat er klantteams ontstaan die zo fanatiek worden dat ze bijna niet op een nieuwe puzzel kunnen wachten. Het winnende team gaat er niet alleen met de eer en een prachtige bokaal vandoor. De echte hoofdprijs moet nog bedacht worden.

Dart competitie

Al jaren wordt er in verschillende vestigingen succesvolle dart competities georganiseerd. Daarom hebben we besloten om het event landelijk te gaan organiseren, waarbij onze klant elk vestigingsbezoek 3 pijlen kan gooien. De acht deelnemers met de hoogste scores strijden om de winst. Uiteindelijk wordt op de 1e dag van de Jubileumbeurs de finale gespeeld tussen de beste twee. De winnaar daarvan speelt op de 2e dag tegen een gerenommeerde professional.

Bureaulegger

Ideaal om even snel een notitie te maken. Met een bureaulegger ligt nooit meer je bureau vol met papieren, notities en tegelijkertijd zorgt deze voor een stukje sfeer aan het bureau. Naast ruimte voor notities heeft het een jaarkalender inclusief promotie van de jubileum activiteiten en sponsorvermeldingen. Zo bent u als sponsor het gehele jaar zichtbaar op de bureaus.