Wasco versterkt - 50 jaar Jubileum beurs - Wasco

Wasco Experience: Het draait om jou

Bij ons jubileum hoort ook onze huisbeurs. Dat bent u van ons gewend. De beste groothandelsbeurs. En daar doen we nog een schepje bovenop. We toveren de Beursfabriek in Nieuwegein om tot een beursplein.

  woensdag 28 oktober & donderdag 29 oktober 2020
1.500 bezoekers per dag
 60 leveranciers

Grote stands

Stands van 24m2, 36m2 en 56m2 (4 meter hoogte) geven onze partners veel ruimte om hun producten onder de aandacht te brengen. Dat kan met eigen standbouw of met de stand inrichting die Wasco standaard aanbiedt. Wasco heeft een eigen airco corner en twee stands (WasCollege en diensten stand). De rest van de 6.800 beursoppervlakte wordt gebruikt voor show en entertainment. We dagen alle leveranciers uit om demo’s te verzorgen. Kennisoverdracht, dat is waar het om draait.

13.00 uur samen proosten

Op 29 oktober gaan we voor aanvang van de Wasco Experience met jou proosten op onze samenwerking. Het draait niet alleen om onze klanten en collega’s, maar zeker ook om jou. We nodigen je binnenkort graag uit om vanaf 13.00 uur onze gast te zijn. Om samen stil te staan bij onze mijlpaal en te proosten op ons gemeenschappelijke succes.

We starten om 15.00 uur

We trappen om 15.00 uur af met zaal vol met klanten. We staan stil bij het jubileum en toasten op onze samenwerking. Alles passend in het beursthema “Het draait om jou”. Tijdens de beurs spelen we de finale van het darten. Een top artiest zal zeker niet ontbreken.