Wasco Rode Telefoon - Wasco

Wasco Rode Telefoon

Natuurlijk kan het voorkomen dat je even met je handen in het haar zit en niet meer weet wat je moet doen terwijl je bezig bent met een klus. Wasco biedt verschillende oplossingen om jou uit de brand te helpen.

Heb je bijvoorbeeld per direct een onderdeel nodig, maar is dit buiten de kantooruren? Dan staat onze piketdienst voor je klaar. Met de piketdienst helpen we je graag zo snel mogelijk op weg om te zorgen dat er niemand in de kou blijft staan. Bel voor de piketdienst het nummer 06-55 188 083.

Voor vragen over retouren, garanties en andere zaken, dan kun je altijd terecht op onze vestigingen. De telefoonnummers van de vestigingen staan op de vestigingspagina’s.

Mocht je er via deze wegen niet uitkomen, dan staat de vertegenwoordiger graag voor je klaar. Hij kan je helpen met alle problemen, of het nu om retouren gaat of om advies. Het telefoonnummer van je vertegenwoordiger vind je op de mijn accountpagina.

Als je al deze wegen hebt bewandeld en er nog steeds niet uit bent gekomen, dan heeft Wasco een noodoplossing. De Rode Telefoon is een soort Wasco-112 en is uitsluitend te bereiken bij hoge nood, dus als je echt geen andere oplossing meer ziet. Bij de Rode Telefoon krijg je een directielid aan de telefoon, die je te woord kan staan bij een spoedeisend probleem. Als er dus écht geen andere uitweg meer is en er sprake is van heel hoge nood, dan kun je de directie bellen op het nummer 06-15 047 292.