Testpagina merken 3 - Wasco

Ajax

Ook hier hebben we weer het gevalletje dat er een tabel gemaakt moet worden voor de uitlijning. Daarnaast is er bij deze versie geen mogelijkheid voor een button. Voor beide versies gelden de volgende dingen: - Veranderen van tekstkleur niet mogelijk - Veranderen van achtergrondkleur niet mogelijk (alleen wit of grijs) - Geen mogelijkheid tot het toevoegen van een achtegrondafbeelding (zoals te zien is in het derde contentblok in het ontwerp)

Ajax

De eerste twee blokken gaan goed. Helaas is het nu alleen niet meer mogelijk om teksten dik te drukken o.i.d.
Bij het laatste blok gebeurt er echter iets raars. Ik heb bij de eerste twee blokken een achtergrondkleur gekozen. Voor het laatste blok wil ik een achtergrondfoto gebruiken. Ik heb bijna dezelfde foto als in het ontwerp te zien is. Als ik die erin zet, krijg ik echter het volgende te zien:

Ajax Amsterdam