Ga je met ons mee naar de Apenheul? - Wasco

Zet alvast in je agenda: 7 september naar de Apenheul

Beleef een compleet verzorgde familiedag in de Apenheul met Remeha en Wasco! 

 
Apenheul, het leukste dagje tussen de apen! In dit prachtige, groene dierenpark loopt meer dan de helft van de apen gezellig los tussen de bezoekers. Apenheul ligt aan de rand van Apeldoorn, midden in de natuur op de Veluwe.  Natuurlijk zijn er ook apen die niet loslopen, zoals de gorilla’s en orang-oetans. Zij leven niet in kooien of achter tralies, maar op grote natuurlijke eilanden. Zo kan jij ze in een natuurlijke omgeving – van dichtbij – ontmoeten. Heel bijzonder!

Samen met de Apeldoornse bedrijven Wasco en Remeha beleven jij en je gezin/familie/vrienden een bijzondere dag tussen de loslopende apen. We starten de dag met koffie en wat lekkers. Na ontvangst haal je per groep een aapvrije tas*  op, hierin vind je alles voor een onbezorgde dag. Het genieten en beleven van de Apenheul kan beginnen!
(* De aapvrije tas bevat: entree park, lunch, versnapering, cadeautje voor de kinderen en meer leuke zaken)

Wil jij mee naar de Apenheul?

Bestel voor 31 augustus 2019 een Remeha cv-ketel of warmtepomp en geef hieronder aan met wie je komt?

Actievoorwaarden:

* Tot en met 31 augustus 2019 ontvang je een verzorgde dag voor één persoon naar de Apenheul bij aanschaf van een Remeha cv-ketel Avanta, Tzerra of Calenta CW4 of CW5 of een Remeha warmtepomp. Bij retourzending van het gekochte artikel vervalt het saldo horende bij dat artikel. 1 cv-ketel/warmtepomp = 1 verzorgde dag voor 1 persoon.
* De ontvangen dag is niet uitwisselbaar, deze wordt op naam toegekent. Op deze aangegeven naam worden ook de entree en het dagpakket uitgereikt. 
* Niet inwisselbaar voor geld.
* Per uitnodiging mogen maximaal 6 personen mee, let wel dit is afhankelijk van het aantal gekochte artikelen (cv-ketel en/of warmtepomp). Het aantal gekochte artikelen moet overeenkomen met het aantal personen die meegaat, tot een maximum van 6.
* Aanmelden met het bovenstaande formulier kan tot 30 augustus 2019.
* Bij ontvangst in de Apenheul ontvang je van Wasco/Remeha een aapvrije tas. Hierin vind je de entreekaarten, lunch, versnaperingen, een cadeautje voor de kinderen en meer leuke zaken. Het aantal entreekaarten en de extra’s komen overeen met de waarde van het gespaarde saldo.
* Selfiesticks zijn in Apenheul niet toegestaan. Voor de apen kan een selfiestick als een bedreiging overkomen.