Snel leveren - Wasco

Speciaal voor jou een snelle levering

Wasco zet alles op alles om jou zo goed en zo snel mogelijk de artikelen te leveren die je nodig hebt. Daarvoor hebben we bij Wasco verschillende diensten, zodat jij nooit zonder de benodigde producten zit en altijd je spullen krijgt wanneer het jou uitkomt en op de manier waarop jij dat zou willen.

60-minuten bezorgservice

Heb je een product niet op voorraad, maar heb je die wel nodig bij een klus? Of is een onderdeel defect, maar heb je geen nieuw onderdeel bij je? Dan schiet Wasco te hulp. Een belletje naar onze vestiging is voldoende. Met de 60-minuten bezorgservice brengen we de onderdelen die jij nodig hebt binnen een uur op de plaats waar jij bezig bent.

Zo werkt de 60-minuten bezorgservice

24/7 storingsservice

In het stookseizoen is Wasco dag en nacht bereikbaar om jou te voorzien van onderdelen. De 24/7 storingsservice is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar zodat jij ook buiten de openingstijden aan je spullen kunt komen. Je klanten hoeven daardoor nooit meer in de kou te staan.

Altijd bereikbaar

Biral Snelservice

Een pomp nodig bij een installatie? Daar kan Wasco voor zorgen. Met de Biral Snel Service heb je razendsnel je pomp op locatie. We kunnen binnen één uur tijdens kantooruren en binnen twee uur buiten kantoortijden ervoor zorgen dat jij je pomp op locatie hebt.

Nooit meer lang wachten op je pomp

Snelbalie

Producten die je bestelt wil je zo snel mogelijk hebben. Daarvoor is er de Wasco Snelbalie. Een geplaatste bestelling kun je al na een uurtje ophalen bij de vestiging.

Snel aan de beurt bij de Snelbalie