Recreatie wat doet Wasco - Wasco

Dit kunnen wij voor u doen

Een onbezorgd verblijf en tevreden gasten is uw doel en Wasco helpt u graag om dit doel te halen. Gastvrijheid is voor ons net zo belangrijk als voor u. Wij willen er graag voor zorgen dat uw gasten zo min mogelijk last hebben van verbouwingen, reparaties of storingen. Samen lossen we die zo soepel en geruisloos mogelijk op!

Voor de recreatiebranche staan wij klaar om aantrekkelijke concepten te ontwikkelen. Dit doen wij op het gebied van sanitair, verwarming, koeling of ventilatie. Heeft u een nieuwbouwproject? Daar kunnen wij bij helpen. Ook voor renovatieklussen staan wij klaar. Onze specialisten staan klaar om u te adviseren over de laatste trend, de meest optimale indeling van een badkamer en over de materialen en producten. Zij ondersteunen u in iedere fase van uw project. 

Wij leveren niet alleen een complete badkamer, maar wij denken ook nog eens na over de toekomst. Wij willen namelijk dat u zo min mogelijk kosten maakt aan onderhoud, nu en over een paar jaar. Wasco neemt dit ook mee in het advies. Daarnaast kunnen wij u producten bieden van verschillende producenten, dus u bent niet gebonden aan één fabrikant.

Natuurlijk blijven we ook uw partner na het opleveren van het project. Wasco garandeert namelijk dat onderdelen 24/7 geleverd kunnen worden. 

Duurzame keuzes

Wasco past graag duurzaamheid toe. Wij nemen dus ook duurzame oplossingen mee in ons advies. Natuurlijk gaat het dan om duurzame materialen, maar het draait dan ook om duurzamere energievoorziening en/of verantwoord waterverbruik. Hierdoor kunt u mogelijk flink besparen op de exploitatiekosten van uw accommodaties. Het is goed om hierbij de Return on Investment (ROI) die geldt op de aanschaf van deze producten en materialen mee te nemen in de overweging. Onze specialisten van het Wasco Energie Centrum adviseren u graag over de toepassingen van duurzame producten en materialen. 

Wist u dat…

✓ onze projectadviseurs over jarenlange ervaring beschikken bij het inrichten
van bijvoorbeeld badkamers voor de hotel- en recreatiebranche? 
Daarnaast
hebben zij ook erg veel kennis.

✓ er altijd een vast contactpersoon voor u is op de binnendienst voor al uw vragen, offertes en die u voorziet van alle relevante technische informatie?

✓ wij bij spoed binnen 60 minuten kunnen leveren? Daarnaast kunnen wij ook uw voorraad beheren, nachtlevering bieden én zijn we 24/7 bereikbaar.

✓ wij opleidingen en trainingen bieden? Dan krijgen uw technische medewerkers
alle nodig kennis overgedragen om meer onderhoud in eigen beheer uit te
kunnen voeren. Dat bespaart weer kosten.

4 Goede redenen om voor Wasco te kiezen!

1. Projectondersteuning

Wij maken oplossingen op maat. Samen met  en/of uw adviseur gaan we op zoek naar de oplossing die het best aansluit op uw wensen, dat doen we al vanaf het voorbereidend ontwerp als u ons daarbij betrekt. U kunt ook altijd bij Wasco terecht voor technische ondersteuning, calculatie en offertes. Voor advies over EPC, EPA en EIA staan wij ook voor u klaar en wij helpen u ook bij de toepassing hiervan. 

2. Aanbod

Wasco heeft een uitgebreide webshop waar u onze producten kunt vinden. Met 35 vestigingen zijn wij ook altijd dichtbij. Met een assortiment van 450.000 kunt u bijna niet misgrijpen. 

3. Voorraadbeheer

Wilt u altijd de juiste materialen in huis hebben, maar geen onnodige voorraad in uw magazijn hebben liggen? Wij faciliteren dit graag. Wij leggen de artikelen die u regelmatig nodig heeft op voorraad. Wij helpen ook graag met het optimaliseren van de servicevoorraad van uw technische dienst. Hiervoor bestaat er ons RFID Voorraadbeheersysteem. 

4. Bouwlogistiek

Wasco zorgt voor een juiste levering van uw bestelling, op de juiste locatie en op het juiste moment. Loopt u tegen een probleem aan waar geen standaard oplossing voor is? Laat het ons weten en wij verrassen u graag met een op maat gemaakte oplossing. 

Prefab

Wasco heeft een partnerschap met HPB Prefab Badkamers waardoor we u prefab badkamers kunnen leveren. Met prefab bespaart u tijd en geld. Daarnaast zet u ook een sterk onderscheidend product in de markt, want de badkamers hebben een solide stalen kooi-constructie. De prefab badkamers zijn ook erg eenvoudig te plaatsen. U heeft alle vrijheid in de maatvoering, materialen, indeling en het sanitair. De uitstraling en het kwaliteitsniveau van de badkamer zijn door u te kiezen. Het ontwerp en de volledige productie kunnen eventueel in samenwerking met uw architect gedaan worden.