Projecten - Wasco

In elke fase van je project, ben jij alle uitdagingen de baas

Wasco is jouw flexibele partner voor nieuwbouw, renovatie en onderhoud. Al 50 jaar zijn we dé partner en marktleider op het gebied van sanitair, verwarming, onderdelen, airconditioning en ventilatie in Nederland en België. Onze specialisten hebben veel kennis en ervaring en staan voor je klaar tijdens iedere fase van het project, van advies tot levering. 

Wasco ontzorgt je van A tot Z

Wij zorgen voor jouw vloerverwarmingsproject

Samen met Henco bieden wij de mogelijkheid jouw volledige vloerverwarmingsproject bij ons uit te besteden. Wij dragen zorg voor het traject van offerte, projectopname, legplan tot montage en wanneer gewenst inregeling. Dit allemaal met het kwaliteitsmateriaal van Henco. Geen vloerverwarmingsproject is hetzelfde, dus elk project vraagt zijn eigen nauwkeurige benadering. Op basis van de wensen van jouw opdrachtgever werken wij graag een systeemvoorstel voor jou uit. Een vakkundig verlegteam zal op professionele wijze het vloerverwarmingssyteem monteren en met systeemgarantie en ingenieursverzekering opleveren.

Vloerverwarming totaalconcept
Kennis & advies
Kennis & advies Bij Wasco weten we veel, heel veel. Die kennis delen we graag met je. Wij zijn jouw aanspreekpunt voor professionele, technische ondersteuning bij ontwerp, calculatie en offerte. Van oplossingen op maat tot het in huis halen van de kennis. Samen gaan we op zoek naar de best mogelijke oplossing en invulling van jouw wensen. Onze kennis kun je ook zelf in huis halen, daar zorgen wij ook voor.

Meer over Advies en kennis

Efficiënt werken
Efficiënt werken Wij zorgen ervoor dat jouw bestelling wordt afgeleverd in de juiste samenstelling, op de juiste locatie en op het juiste moment. Heb je een project waar geen standaard oplossing voor is? Wasco verrast je graag met een op maat gemaakte oplossing. Zo kan iedereen ongestoord doorwerken en verlies je geen tijd. Die dienst bewijzen we je maar al te graag.

Efficiënt werken

Altijd en overal leveren
Altijd en overal leveren Bij Wasco weten we dat ook wanneer het project is afgerond je soms tegen technische uitdagingen aanloopt. Onze specialisten staan altijd voor je klaar, ook wanneer het gaat om het zo geruisloos mogelijk oplossen van storingen of reparaties. Dat doen we zelfs om 4 uur ‘s nachts. Handig toch! We staan altijd voor je klaar, 24/7 en 365 dagen per jaar.

Altijd en overal leveren

Onze projecten
Onze projecten Je wilt je project zo goed mogelijk afronden en waarschijnlijk het liefst ook zo snel mogelijk. Daar zijn wij expert in. De projecten waar wij aan meewerken laten wij graag aan je zien. Niet alleen in woord, maar ook in beeld. Ook als de projecten nog niet helemaal zijn afgerond, want de weg naar het eindresultaat is voor Wasco ook belangrijk!

Bekijk onze projecten

Ruime ervaring in verschillende hotel-, recreatie- en zorgprojecten

Soms is een project niet vanzelfsprekend. Je hebt te maken met gasten die je een onbezorgd verblijf wilt geven, dan staan gastvrijheid en het welzijn van gasten hoog in het vaandel. Wij zorgen ervoor dat jouw bewoners, gasten en collega’s zo min mogelijk last hebben van verbouwingen, reparaties of storingen. Samen lossen we die zo soepel en geruisloos mogelijk op! Wasco ontzorgt. Dat doen we al voor verschillende hotel-, recreatie- en zorgprojecten.

Een onbezorgd verblijf en tevreden gasten

Contact

Weten hoe Wasco jou verder kan helpen? Wij komen graag met je in contact. We staan altijd voor je klaar, 24/7 en 365 dagen per jaar. Voor nu en in de toekomst.

Dit zijn wij