Projecten - Van A tot Z - Wasco

Wasco is jouw partner van A tot Z

Wij zijn de flexibele partner die je zoekt en die onmisbaar is voor jouw project. Al 50 jaar zijn we dé partner en marktleider op het gebied van sanitair, verwarming, onderdelen, airconditioning en ventilatie in Nederland en België. Onze specialisten hebben veel kennis en ervaring. Zij zijn er daarom voor jou tijdens iedere fase van het ontwerp. Zij adviseren je over de laatste trends en natuurlijk over de benodigde materialen en producten.

Voor nu en in de toekomst

Naast het feit dat wij bijvoorbeeld complete badkamers leveren, ontzorgen wij je ook in de toekomst. Wij denken namelijk, samen met jou, ook na over het onderhoud van artikelen. Daardoor kunnen we veel problemen voorkomen, zoals dat spullen kapotgaan of dat er storingen ontstaan. Zo zorgen wij er samen voor dat je nu en in de toekomst niet alleen kosten, maar ook moeite bespaart.

Alle belangrijke disciplines onder één dak

Wij snappen het als je graag samenwerkt met mensen die je kent. Wij gaan graag in zee met de mensen die jij vertrouwt, dus ook als je ons betrekt bij je project blijft het mogelijk om je eigen installateur te kiezen. Dat is wel zo prettig!

Van kleine tot grote projecten

Of het nu gaat om kleine projecten of om grote projecten. Wasco staat voor je klaar en dat staan we tijdens iedere fase van je project. Dat begint natuurlijk bij het advies, want je wilt zeker weten dat je de juiste spullen voor jouw project kiest. In overleg met onze specialisten kom je altijd tot de juiste oplossingen voor jouw project. Wij staan daarna ook voor je klaar tijdens alle andere fases van je projecten, van advies tot levering.

Bekijk bijvoorbeeld ons vloerverwarming totaalconcept