Projecten - Efficiënt werken - Wasco

We willen je graag een dienst bewijzen

Met welk project je ook bezig bent, tijdens de realisatie van jouw project houden wij altijd rekening met het toepassen van duurzaamheid in ons advies. Denk hierbij aan het gebruik van duurzame materialen, energievoorzieningen en verantwoord waterverbruik.

Wij zorgen ervoor dat jouw bestelling wordt afgeleverd in de juiste samenstelling, op de juiste locatie en op het juiste moment. Heb je een project waar geen standaard oplossing voor is? Wasco verrast je graag met een op maat gemaakte oplossing. Zo kan iedereen ongestoord doorwerken en verlies je geen tijd. Die dienst bewijzen we je maar al te graag.

Voorraadbeheer

Altijd op tijd over de juiste materialen beschikken zonder onnodige voorraad in jouw eigen magazijn? Wasco faciliteert hierbij graag. Artikelen die je regelmatig nodig hebt, leggen wij bij ons op voorraad. Ook kunnen wij de servicevoorraad van de technische dienst optimaliseren met behulp van ons RFID-voorraadbeheersysteem.

Ontdek alle voordelen van RFID

Bouwlogistiek

We plannen samen met jou exact waar en wanneer je bestelling op de bouwlocatie afgeleverd moet worden, zodat de efficiëntie van je bouwproces verhoogd wordt. Dat levert natuurlijk een hoger rendement op. Dit is niet het enige wat onder bouwlogistiek valt, want daar komt nog veel meer bij kijken bij Wasco.

Meer over bouwlogistiek

Prefab

Door een samenwerking met onze prefab-partners, kunnen wij ook prefab badkamers bieden. Met prefab realiseer je niet alleen besparingen in tijd en geld, maar zet je ook een sterk onderscheidend product in de markt. Door de unieke stalen kooi-constructie zijn de prefab badkamers erg solide, professioneel uitgevoerd en eenvoudig te plaatsen. Je bepaalt zelf de uitstraling en het kwaliteitsniveau van de badkamer.

Meer over prefab