Projecten - Altijd en overal leveren - Wasco

Altijd paraat na afronding van jouw project

Bij Wasco weten we dat ook wanneer het project is afgerond je soms tegen technische uitdagingen aanloopt waar je niet uitkomt. Onze specialisten staan altijd voor je klaar. Ook wanneer het gaat om het zo soepel en geruisloos mogelijk oplossen van storingen of reparaties. Dat doen we zelfs om 4 uur ‘s nachts. Handig toch!

We staan altijd voor je klaar, 24/7 en 365 dagen per jaar. Voor nu en in de toekomst.

Ruim assortiment

We kunnen snel leveren vanuit ons distributiecentrum en ook onze vestigingen hebben een grote voorraad zodat je veel artikelen vandaag nog kan afhalen. Wist je dat we zelfs jouw producten op voorraad kunnen leggen in de vestiging? Ons assortiment van ruim 500.000 producten zorgt ervoor dat je nooit misgrijpt. 

Merken

Wij zijn ook de partij die onafhankelijk is van producenten, dus wij kunnen verschillende producten leveren van verschillende fabrikanten.

24/7 storingsservice

Nood aan de man? Voor spoedleveringen van onderdelen is Wasco altijd bereikbaar. Je kunt 24/7 een beroep doen op onze storingsservice, zodat jij ook buiten de openingstijden aan je spullen kunt komen.

Altijd bereikbaar

60-minuten bezorgservice

Is er een onderdeel defect, maar heb je geen nieuw onderdeel bij je? Dan schiet Wasco te hulp. Met de 60-minuten bezorgservice brengen we de onderdelen die jij nodig hebt binnen een uur op de plaats waar jij bezig bent. Een belletje naar onze vestiging is voldoende.

Zo werkt de 60-minuten bezorgservice

Nachtlevering

Alle Wasco-vestigingen worden ‘s nachts bevoorraad. Zo zorgen we ervoor dat onze voorraden dagelijks aangevuld zijn en je niet misgrijpt. Je bestellingen zijn de volgende dag vanaf 7:00 af te halen bij de vestiging.

Hoe werkt nachtlevering?