Projecten - Kennis en advies - Wasco

Maak kennis met al onze kennis

Bij Wasco weten we veel, heel veel. Onze kennis delen we graag met je. Daardoor kunnen wij je oplossingen op maat aanreiken. Samen gaan we op zoek naar de best mogelijke oplossing en invulling van jouw wensen. 

Haal je kennis liever in huis? Dat kan ook. WasCollege, het opleidingsinstituut van Wasco, biedt verschillende landelijk erkende opleidingen voor technische medewerkers.

Oplossing op maat

Betrek ons tijdens het voorbereidend ontwerp van jouw nieuwbouw-, renovatie- of onderhoudsplannen. Al in dat stadium kunnen we samen op zoek naar hoe we het beste kunnen voldoen aan jouw wensen. Wij zijn jouw aanspreekpunt voor professionele, technische ondersteuning bij ontwerp, calculatie en offerte en helpen je ook graag bij de toepassing van én advisering over EPC, EPA en EIA.

Een vast aanspreekpunt

Onze projectadviseurs beschikken over kennis, expertise en jarenlange ervaring. Daarnaast heb je een vast contactpersoon op de binnendienst voor al je vragen, offertes en relevante technische informatie.

Haal je liever alle kennis in huis?

Wij zorgen er ook voor dat jij alle kennis zelf in huis kan halen. WasCollege, het opleidingsinstituut van Wasco, biedt verschillende landelijk erkende opleidingen voor technische medewerkers. Zo kun je altijd blijven ontwikkelen en specialiseren. Bij WasCollege leer je niet alleen de theorie, je krijgt ook de handvatten aangereikt voor je dagelijkse werk.

Het WasCollege

Duurzaam advies

Wij houden altijd rekening met het toepassen van duurzaamheid in ons advies. Denk hierbij aan het gebruik van duurzame materialen, duurzame energievoorzieningen en verantwoord waterverbruik. Dit kan leiden tot besparingen in de exploitatiekosten van uw accommodaties. Een belangrijke afweging hierin is de Return on Investment (ROI) die geldt op de aanschaf van deze producten en materialen. Onze specialisten van het Wasco Energie Centrum adviseren graag over de toepassingen van duurzame producten en materialen.

Het Wasco Energie Centrum