Procesoptimalisatie - Wasco

Procesoptimalisatie

Op tijd alle artikelen op de juiste plek zien te krijgen kan een hele uitdaging zijn, wij weten daar alles van. Omdat we begrijpen dat jij je zo min mogelijk zorgen wilt maken over dergelijke uitdagingen ontzorgen we je graag met diensten die jouw processen kunnen optimaliseren. Zo zorgen wij ervoor dat jij de juiste artikelen op het juiste moment op de juiste plaats ontvangt zodat jouw werk ongestoord verder kan gaan.

Bouwlogistiek op maat

We plannen samen met jou exact waar en wanneer je bestelling op de bouwlocatie afgeleverd moet worden, zodat de efficiëntie van je bouwproces verhoogd wordt. Dat levert natuurlijk een hoger rendement op. Dit is niet het enige wat onder bouwlogistiek valt, want daar komt nog veel meer bij kijken bij Wasco.

Zo zit Wasco bouwlogistiek in elkaar

Nachtdistributie

Alle Wasco-vestigingen krijgen ’s nachts geleverd, zodat er overdag genoeg voorraad is en jij als klant niet misgrijpt. Jij kan zelf ook gebruikmaken van de nachtlevering, zodat ’s morgens vroeg in je bus ligt wat je nodig hebt.

Hoe werkt de nachtlevering

RFID-voorraadbeheersysteem

De voorraad bijhouden in je servicebus is een tijdrovende klus. Daar heeft Wasco een oplossing voor. Alle artikelen uit ons onderdelenassortiment zijn voorzien van een RFID-sticker, waardoor je letterlijk in één handomdraai alle aanwezige producten kunt scannen en inventariseren. Dat is al een groot voordeel, maar er kan nog veel meer met RFID.

Ontdek alle voordelen van RFID

Prefab

De markt verandert, waardoor wij mee veranderen. Daarom biedt Wasco prefab aan als service. Prefab betekent dat alles voorgefabriceerd is en daarmee klaar is voor gebruik. De eindmontage kan dus meteen plaatsvinden. Met prefab bespaar je dus tijd en geld.

Meer over prefab