Praktische oplossingen - Wasco

Praktische oplossingen

Als installateur, loodgieter of iemand die andere diensten of producten op locatie levert heb je het al druk genoeg. Het liefst wil je alle andere klussen rondom je dagelijkse werkzaamheden zo makkelijk mogelijk oplossen en daar wil je zo weinig mogelijk tijd aan kwijt zijn. Daarbij helpt Wasco je, want we hebben verschillende praktische oplossingen om jou bij te staan. Wij ontzorgen graag!

Barcodescan

Met één druk op de knop je producten bestellen; het kan met de Wasco Barcodescan. Plak simpelweg de barcodestickers op je magazijnlocaties of artikelbakken en daarna is even scannen genoeg om te bestellen.

Zo werkt het

RFID

De voorraad bijhouden in je servicebus is een tijdrovende klus. Daar heeft Wasco een oplossing voor. Alle artikelen uit ons onderdelenassortiment zijn voorzien van een RFID-sticker, waardoor je letterlijk in één handomdraai alle aanwezige producten kunt scannen en inventariseren. Dat is al een groot voordeel, maar er kan nog veel meer met RFID.

Ontdek alle voordelen van RFID

Wasco selectiekaarten

Wasco heeft diverse selectiekaarten die je helpen om op een snelle en eenvoudige wijze de juiste materialen te vinden bij je installatie. De kaarten zijn voorzien van linkjes per artikelnummer, waarna je gelijk wordt door gelinkt naar het juiste artikel in de webshop.

Bekijk hier de selectiekaarten

installizi

Wil je graag een mooie website voor je bedrijf? Wasco en installizi kunnen je daarbij helpen. installizi is dé webbouwer voor de installatiebranche en levert meer dan alleen een website.

Dit kan installizi voor jou betekenen

Digitale diensten

Wasco biedt verschillende digitale diensten die jouw werk gemakkelijker maken. Bij ons kun je bijvoorbeeld bestellen met ICM of digitale facturen ontvangen. Om jou zo goed mogelijk te informeren hebben we hier speciale pagina's over gemaakt.

Dit zijn onze digitale diensten