Op maat leveren - Wasco

Op maat leveren

Wil jij ook altijd de juiste aansluitmaterialen voor jouw klus bij je hebben? Geen gedoe meer met retourneren of ruilen van verkeerde of teveel bestelde artikelen? Wasco heeft maatwerkoplossingen die ervoor zorgen dat jij altijd het juiste bij je hebt voor jouw klus.

Wisselbox

Een box vol installatiemateriaal die ingezet kan worden voor verschillende projecten, dát is de Wasco Wisselbox. Hiermee heb je altijd zicht op je materiaalverbruik en maak je geen onnodige kosten.

Altijd het juiste materiaal bij de hand

Ontzorgbox

Een installatie op efficiënte wijze afronden wordt een makkelijk klusje met de Wasco Ontzorgbox. Alle materialen voor een bepaalde installatie zitten in één doos die door Wasco bij je aangeleverd wordt. Zo heb je alle materialen in een handzame doos en heb je alles binnen handbereik op je klus.

Minder kans op faalkosten met de Ontzorgbox

Volumebox

Met de Wasco Volumebox heb je nooit meer schade aan je materiaal. Alle handzame materialen worden per project in een kunststof box geleverd, waardoor er geen transportschade is.

Dit zijn de voordelen van de Volumebox

Prefab

De markt verandert, waardoor wij mee veranderen. Daarom biedt Wasco prefab aan als service. Prefab betekent dat alles voorgefabriceerd is en daarmee klaar is voor gebruik. De eindmontage kan dus meteen plaatsvinden. Met prefab bespaar je dus tijd en geld.

Meer over prefab