Ondersteunende tools - Wasco

Ondersteunende tools

Als installateur, loodgieter of iemand die andere diensten of producten op locatie levert heb je het al druk genoeg. Het liefst wil je alle andere klussen rondom je dagelijkse werkzaamheden zo makkelijk mogelijk oplossen en daar wil je zo weinig mogelijk tijd aan kwijt zijn. Daarbij helpt Wasco je, want we hebben verschillende praktische oplossingen om jou bij te staan. Wij ontzorgen graag!

Onderdelenzoeker

Zoek je onderdelen voor cv of sanitair? Dan ben je bij Wasco aan het juiste adres. Helemaal als je gebruikmaakt van onze onderdelenzoeker. Kies het merk, een toepassing of het model waar je het onderdeel voor nodig hebt. Hoe meer keuzevelden je invult, hoe specifieker het resultaat met beschikbare onderdelen. Klik vervolgens op bestellen en je bent klaar. Gemakkelijker kan niet!

De onderdelenzoeker gebruiken

Wasco selectiekaarten

Wasco heeft diverse selectiekaarten die je helpen om op een snelle en eenvoudige wijze de juiste materialen te vinden bij je installatie. De kaarten zijn voorzien van linkjes per artikelnummer, waarna je gelijk wordt door gelinkt naar het juiste artikel in de webshop.

Bekijk hier de selectiekaarten

Alles van Wasco onder één knop

Met de nieuwe app Met de nieuwe Wasco app kun je, waar je ook bent, de artikelen bestellen die je nodig hebt. Met deze app heb je namelijk 24/7 het volledige assortiment van Wasco binnen handbereik. Zo kun je altijd jouw klant verder helpen, want veel van onze artikelen heb je dezelfde dag nog opgehaald bij de vestiging.

Meer over de Wasco App

Airconditioning rekentool

De keuze voor het juiste airconditioningsysteem hangt mede af van het benodigde koelvermogen om een ruimte te conditioneren. Met de Koelculator kun je snel zelf een vereenvoudigde berekening maken. Geef de maten op van de te koelen ruimte en kies een factor. De Koelculator doet de rest!

Bekijk de Koelculator