Projecten - Een onbezorgd verblijf - Wasco

Een onbezorgd verblijf en tevreden gasten

Soms is een project niet vanzelfsprekend en heb je te maken met gasten die je een onbezorgd verblijf wilt geven. Gastvrijheid en het welzijn van gasten staan hoog in het vaandel. Wij zorgen ervoor dat jouw bewoners, gasten en collega’s zo min mogelijk last hebben van verbouwingen, reparaties of storingen. Samen lossen we die zo soepel en geruisloos mogelijk op! Wasco ontzorgt. Dat doen we al voor verschillende hotel-, recreatie- en zorgprojecten.

Hotel projecten

Gastvrijheid is belangrijk voor jou. Dat betekent natuurlijk ook dat je wilt dat jouw gasten onbezorgd genieten van hun verblijf. Dat willen wij ook en wij kunnen je daarbij helpen! Het comfort van jouw gasten staat ook bij ons voorop.

Bekijk onze hotelprojecten

Recreatieprojecten

Je wilt natuurlijk 100% tevreden gasten. Dat willen wij ook, iedere dag. Voor de recreatiebranche staan wij klaar om aantrekkelijke concepten te ontwikkelen.

Bekijk onze recreatieprojecten

Zorgprojecten

Het welzijn en comfort van jouw bewoners, gasten en collega’s zijn afhankelijk van jou. Je wilt eventuele problemen dus ook zo snel mogelijk oplossen en daar heb je een flexibele en betrouwbare partner bij nodig. Wasco is graag deze partner!

Bekijk onze zorgprojecten

Prefab badkamers

Door een samenwerking met onze prefab-partners, kunnen wij ook prefab badkamers bieden. Met prefab realiseer je niet alleen besparingen in tijd en geld, maar zet je ook een sterk onderscheidend product in de markt. Door de unieke stalen kooi-constructie zijn de prefab badkamers erg solide, professioneel uitgevoerd en eenvoudig te plaatsen. Je bepaalt zelf de uitstraling en het kwaliteitsniveau van de badkamer.

Meer over prefab

Wij komen graag met je in contact

Jouw project verdient alle aandacht en wij willen je heel graag helpen. Wil je eens met ons in gesprek over jouw hotel-, recreatie- of zorgproject? Neem dan contact op met één van onze medewerkers via +31880995598 of projecten@wasco.nl.

Ad Bressers
Ad Bressers Manager Hotel, Recreatie & Zorg

Joghem Bloem
Joghem Bloem Projectadviseur

Rob Klomp
Rob Klomp Projectadviseur

Denny Lelapary
Denny Lelapary Medewerker verkoop binnendienst