Logistiek - Wasco

Speciaal voor jou een snelle levering

Wasco zet alles op alles om jou zo goed en zo snel mogelijk de artikelen te leveren die je nodig hebt. Daarvoor hebben we bij Wasco verschillende diensten, zodat jij nooit zonder de benodigde producten zit en altijd je spullen krijgt wanneer het jou uitkomt en op de manier waarop jij dat zou willen. 

60-minuten bezorgservice

Heb je een product niet op voorraad, maar heb je die wel nodig bij een klus? Of is een onderdeel defect, maar heb je geen nieuw onderdeel bij je? Dan schiet Wasco te hulp. Met de 60-minuten bezorgservice brengen we de onderdelen die jij nodig hebt binnen een uur op de plaats waar jij bezig bent.

Zo werkt de 60-minuten bezorgservice

24/7 storingsservice

In het stookseizoen is Wasco dag en nacht bereikbaar om jou te voorzien van onderdelen. De 24/7 storingsservice is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar zodat jij ook buiten de openingstijden aan je spullen kunt komen. Je klanten hoeven daardoor nooit meer in de kou te staan.

Altijd bereikbaar

Wisselbox

Een box vol installatiemateriaal die ingezet kan worden voor verschillende projecten, dát is de Wasco Wisselbox. Hiermee heb je altijd zicht op je materiaalverbruik en maak je geen onnodige kosten.

Altijd het juiste materiaal bij de hand

RFID

De voorraad bijhouden in je servicebus is een tijdrovende klus. Daar heeft Wasco een oplossing voor. Alle artikelen uit ons onderdelenassortiment zijn voorzien van een RFID-sticker, waardoor je letterlijk in één handomdraai alle aanwezige producten kunt scannen en inventariseren. Dat is al een groot voordeel, maar er kan nog veel meer met RFID.

Ontdek alle voordelen van RFID

Nachtdistributie

Alle Wasco-vestigingen krijgen ’s nachts geleverd, zodat er overdag genoeg voorraad is en jij als klant niet misgrijpt. Jij kan zelf ook gebruikmaken van de nachtlevering, zodat ’s morgens vroeg in je bus ligt wat je nodig hebt.

Hoe werkt de nachtlevering

Bouwlogistiek

We plannen samen met jou exact waar en wanneer je bestelling op de bouwlocatie afgeleverd moet worden, zodat de efficiëntie van je bouwproces verhoogd wordt. Dat levert natuurlijk een hoger rendement op. Dit is niet het enige wat onder bouwlogistiek valt, want daar komt nog veel meer bij kijken bij Wasco.

Zo zit Wasco bouwlogistiek in elkaar

Ontzorgbox

Een installatie op efficiënte wijze afronden wordt een makkelijk klusje met de Wasco Ontzorgbox. Alle materialen voor een bepaalde installatie zitten in één doos die door Wasco bij je aangeleverd wordt. Zo heb je alle materialen in een handzame doos en heb je alles binnen handbereik op je klus.

Minder kans op faalkosten met de Ontzorgbox

Sanitairbox

Met de Wasco Sanitairbox heb je nooit meer schade aan je sanitairmateriaal. Alle handzame materialen worden per woning in een kunststof box geleverd, waardoor er geen transportschade is.

Dit zijn de voordelen van de Sanitairbox

Planmatig onderhoud

Weet je precies welk materiaal je nodig hebt voor grote onderhoudsklussen, maar heb je nog geen specifieke datum? Wij kunnen alvast je spullen per project apart zetten. Dan heb je altijd je materiaal compleet wanneer jij het nodig hebt.

Een vast contactpersoon houdt je order in de gaten

Biral Snelservice

Een pomp nodig bij een installatie? Daar kan Wasco voor zorgen. Met de Biral Snel Service heb je razendsnel je pomp op locatie. We kunnen binnen één uur tijdens kantooruren en binnen twee uur buiten kantoortijden ervoor zorgen dat jij je pomp op locatie hebt.

Nooit meer lang wachten op je pomp

Barcodescan

Met één druk op de knop je producten bestellen; het kan met de Wasco Barcodescan. Plak simpelweg de barcodestickers op je magazijnlocaties of artikelbakken en daarna is even scannen genoeg om te bestellen.

Zo werkt het