Kennis - Wasco

Maak kennis met al onze kennis.

Bij Wasco weten we veel, heel veel. En die kennis delen we graag met je. Midden in de nacht tijdens een project, als de urgentie hoog is. Maar ook op rustige momenten tijdens één van onze trainingen of opleidingen in het Wascollege, waar onze specialisten je de nieuwste ontwikkelingen bijbrengen. Wil jij je kennis vergroten? Heb je een vraag over een project, of wil je gewoon op de hoogte blijven van de nieuwste technieken of ontwikkelingen op het gebied van duurzaam? Bij Wasco ga je altijd met de juiste kennis op pad.

We staan altijd en overal voor je klaar, 24/7 en 365 dagen per jaar.

Wasco zet in op duurzaam

We hebben het inmiddels bijna dagelijks over de energietransitie, maar wat moet jij daar als installateur mee doen? Daar helpt Wasco je bij. Wij zorgen ervoor dat jij op de hoogte bent van de nieuwste ontwikkelingen binnen de energietransitie en geven je advies.

Meer over duurzaam

Subsidiemogelijkheden

De overheid wil iedereen stimuleren om huizen en bedrijven te verwarmen met duurzame warmte. Daarom is ISDE in het leven geroepen. Met deze regeling kun je zonneboilers, warmtepompen en meer apparaten aanschaffen en daarvoor een tegemoetkoming krijgen.

Laat ISDE niet aan je voorbij gaan

Blijf altijd op de hoogte

We delen onze kennis graag met jou. Bijvoorbeeld via het magazine Koppeling, de Wasco nieuwsbrief en via onze social media kanalen. Zo bepaal jij zelf hoe je op de hoogte gehouden wilt worden. Handig toch!

Bepaal zelf hoe jij je kennis bijhoudt

Wasco geeft passend advies

Of je nu op zoek bent naar advies over een bepaalde installatie of dat je moet berekenen welke airconditioner je nodig hebt, Wasco staat voor je klaar. Wij kunnen je over veel onderwerpen passend advies geven.

Neem contact op